Adaptor USB C la USB 3.0: Converteste un port USB intr-un port USB C pentru conectarea perifericelor USB C la dispozitivele cu porturi USB A. Acest adaptor USB C la USB A va permite să conectați smartphone-uri, tablete, chei USB și alte periferice USB C la laptop-uri, hub-uri, încărcătoare și altele.

Transfer de date de mare viteză: Acest adaptor USB C la USB de tip A suportă până la 3 Amperi de ieșire de energie pentru încărcarea dispozitivelor. Oferă o experiență excelentă de transfer de date și încărcare și este compatibil înapoi cu USB 2.0 și USB 1.1.

Plug and Play: Ușor de utilizat, fără nevoie de drivere. Acest adaptor USB C la USB 3.0 ultra-compact este suficient de mic pentru a fi ușor de transportat. Notă: Acest adaptor nu suportă conexiunea usb c la adaptoare HDMI.

Durabil și mini: Adaptorul USB C la USB de gen feminin la masculin este echipat cu un capac din aliaj de aluminiu și o rezistență încorporată de 56KΩ pentru a proteja structura internă a circuitului, asigurând o încărcare sigură și rapidă cu performanțe excelente. Dimensiunea convertorului de încărcare de tip c este de 35 mm × 12 mm, ocupând foarte puțin spațiu și fiind ușor de transportat.

Compatibilitate largă: Portul USB 3.0 este compatibil cu calculatoare, laptop-uri cu port tip A USB, portul USB C 3.1 de gen feminin poate funcționa cu discuri flexibile cu interfață de tip C, smartphone-uri sau tablete precum seria Apple Watch 7, iPhone Pro, AirPods 3, Samsung, discuri flash etc.

1 review pentru Adaptor USB Type C la USB 3.0 tip Breloc

 1. revomag

  Soluție convenabilă pentru conectivitate universală

  Cu adaptorul USB C Female to USB Male, puteți să vă bucurați de conectivitate universală și să vă îmbunătățiți experiența de utilizare a dispozitivelor electrice. Acest adaptor compact și puternic vă oferă posibilitatea de a converti un port USB într-un port USB C, astfel încât să puteți conecta periferice USB C la dispozitivele cu porturi USB A.

  Beneficii cheie:
  – Conectați cu ușurință smartphone-uri, tablete, chei USB și alte periferice USB C la laptop-uri, hub-uri și încărcătoare
  – Transfer de date ultrarapid și încărcare eficientă, oferind o experiență excelentă de utilizare
  – Compatibil înapoi cu porturile USB 2.0 și USB 1.1 pentru a vă asigura că funcționează cu orice dispozitiv
  – Instalare Plug and Play, fără necesitatea de drivere sau configurări complicate

  Caracteristici și specificații:
  – Suportă până la 3 Amperi de ieșire de energie pentru încărcarea dispozitivelor
  – Fabricat din materiale durabile și rezistente pentru o utilizare îndelungată
  – Design compact și portabil, ideal pentru utilizare la birou, acasă sau în călătorii
  – Compatibilitate largă cu calculatoare, laptop-uri, smartphone-uri și tablete, precum și discuri flash

  Conectați-vă dispozitivele într-un mod simplu și eficient cu adaptorul USB C Female to USB Male! Nu ratați această soluție versatilă pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare a dispozitivelor.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


adaptor-usb-type-c-la-usb-3-0-tip-breloc3715-jpg Adaptor USB Type C la USB 3.0 ...

10,00 lei

În stoc