Brățară Metallică pentru Xiaomi Mi Band 7 Pro, Curea Smart Watch Band

[COMPATIBILITATE]
Brățara este compatibilă doar cu Xiaomi Mi Band 7 Pro. Vă rugăm să rețineți că nu include ceasul Xiaomi Smart Band 7 Pro Health and Fitness Tracker. Instalarea este simplă și directă, iar detașarea se realizează in 2 secunde..

[MATERIAL ȘI CALITATE]
Brățara este confecționată din oțel inoxidabil de înaltă calitate (304), bine lucrat și colorat prin placaj cu vid, neavând în compoziție aliaje ieftine de zinc sau aluminiu. Acest lucru o transformă într-un companion zilnic elegant și durabil. Curea de ceas dispune de o mai bună respirabilitate și previne apariția alergiilor.

[MĂRIME]
Această curea clasică și rezistentă a fost special concepută pentru Mi Band 7 Pro și se potrivește mâinilor cu circumferința între 5,5 și 8,1 inch (140-205mm). Atât atingerea metalului, cât și design-ul acesteia garantează confortul, putând fi purtată în orice sezon și la orice ocazie.

[DESIGN UNIC]
Designul metalic al cadrului înlătură problema curelei și a conectorului ceasului care se pot dezlipi. Curea este dotată cu o cataramă clasică cu buton dublu pliabil, care se fixează ferm și se înlătură ușor.

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Bratara metalica pentru Xiaomi Mi Band 7 Pro, Curea Smart Watch Band – Milanese Silver”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Curea metalica silver pentru bratara fitness Xiaomi Smart Band 7 Pro Bratara metalica pentru Xiaomi...

46,00 lei

Stoc epuizat