Potrivită pentru Modelul Xiaomi Smart Band 8 – Asigură-ți compatibilitatea înainte de achiziție: această brățară metalică este concepută exclusiv pentru utilizarea cu Xiaomi Mi Band 8 și nu este compatibilă cu modelele Mi Band 7/6/5/4/3.

O Mărime Reglabilă – Această curea de înlocuire Revomag pentru Mi Band este disponibilă la dimensiunile cuprinse între 6 și 8,6 inch, permițându-ți să o ajustezi cu ușurință pentru a obține o mărime confortabilă pentru purtarea zilnică.

O Curea Din Oțel Inoxidabil – Această curea de înlocuire pentru Mi Band adoptă un material de înaltă calitate – oțelul inoxidabil – care este durabil, rezistent la transpirație și nu se decolorează în timp.

O Purtare Confortabilă – Brățara pentru Mi Band este realizată dintr-o țesătură de oțel inoxidabil cu o grosime de 0,4 mm, care este durabilă, flexibilă și moale. Suprafața lustruită și banda flexibilă cu orificii de ventilație fac din această curea o alegere excelentă pentru ceasul tău inteligent Mi Band.

O Încuietoare Sigură – Această curea pentru Mi Band 8 vine cu o încuietoare unică, cu un sistem de blocare dublu, care asigură o purtare sigură și stabilă a brățării. Este ușor de pus și de scos.

Adaugă un aspect elegant și funcționalitate optimă Mi Band 8-ului tău cu această brățară metalică Milanese într-un elegant multicolor. Asigură-ți acum un stil confortabil și durabil pentru purtarea zilnică!

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Bratara metalica pentru Xiaomi Mi Band 8, Curea Smart Watch Band – Milanese Rainbow”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Bratara metalica pentru Xiaomi...

46,00 lei

În stoc