Hoco CW42 15W Magnetic Discovery Wireless Charger Air Vent Car Holder este un accesoriu auto inovator și puternic, care combină funcționalitățile unui încărcător wireless și ale unui suport auto magnetic. Cu funcțiile sale avansate și designul său eficient, acest suport auto oferă o soluție perfectă și sigură pentru încărcarea și menținerea smartphone-ului în timp ce conduceți.

Caracteristici cheie::

Încărcare wireless rapidă de 15W: Hoco CW42 suportă încărcarea wireless rapidă de 15W, oferind o încărcare rapidă și eficientă pentru smartphone-urile compatibile. Cu această viteză mare de încărcare, vă puteți alimenta rapid telefonul în timpul călătoriilor cu mașina, fără a avea nevoie de cabluri dezordonate.

Tehnologie de descoperire magnetică: Suportul auto este echipat cu tehnologia de descoperire magnetică, care permite telefonului dvs. să se alinieze automat cu bobina de încărcare pentru o performanță optimă de încărcare. Acest lucru garantează că telefonul dvs. se încarcă în mod fiabil și eficient de fiecare dată când îl așezați pe suport.

Montare pe gura de aerisire: Hoco CW42 este conceput pentru a se fixa în siguranță pe gura de aerisire a mașinii dvs., oferind o instalare stabilă și fără vibrații. Suportul pentru gură de aerisire vă menține telefonul în raza de vizibilitate, facilitând accesul la navigație, la apeluri hands-free sau la alte aplicații în timp ce conduceți.

Compatibilitate universală: Suportul pentru mașină cu încărcător wireless este universal compatibil cu o gamă largă de smartphone-uri care acceptă încărcarea wireless. Poate găzdui diverse dimensiuni și mărci de telefoane, fiind potrivit pentru majoritatea smartphone-urilor moderne disponibile în prezent.

Rotire la 360 de grade: Suportul pentru mașină oferă o funcție de rotație completă de 360 de grade, permițându-vă să ajustați poziția telefonului la unghiul de vizualizare preferat. Puteți comuta cu ușurință între modul portret și peisaj pentru o vizibilitate optimă în timpul condusului.

Prindere automată și operare cu o singură mână: Hoco CW42 dispune de un mecanism de prindere automată, ceea ce facilitează fixarea telefonului dvs. cu o singură mână. Nu trebuie decât să plasați telefonul în suport, iar acesta va fixa automat dispozitivul în siguranță, asigurând o prindere sigură și securizată.

Construcție durabilă și robustă: CW42 este construit pentru a rezista la utilizarea zilnică datorită construcției sale robuste. Designul său durabil asigură performanțe de lungă durată, oferind un suport auto și un încărcător de încredere pentru utilizare regulată.

Instalare și îndepărtare ușoară: Instalarea Hoco CW42 este simplă. Pur și simplu fixați-l pe gura de aerisire a mașinii și este gata de utilizare. Tehnologia de descoperire magnetică și operarea cu o singură mână facilitează plasarea sau îndepărtarea telefonului cu un efort minim.

Greutate 0,3 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Hoco – Suport Auto cu Wireless Charging, Discovery Edition (CW42) – Compatibil MagSafe, 15W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Hoco – Suport Auto cu Wi...

89,00 lei