Kitul Bluetooth Handsfree Auto MultiPoint cu Speaker este soluția perfectă pentru a-ți asigura o experiență sigură și comodă de conversație telefonică în timpul condusului. Cu acest upgrade pentru mașină, vei putea vorbi la telefon și auzi conversația printr-un difuzor de înaltă calitate, fără să îți mai pui în pericol atenția și siguranța în trafic.

Microfonul HD încorporat asigură redarea clară a sunetului, astfel încât vei putea comunica eficient și plăcut chiar și în mediul zgomotos al mașinii. Tehnologia Bluetooth V4.1 permite conectarea simplă și rapidă cu telefonul tău mobil, oferindu-ți libertate de mișcare și conexiune stabilă într-un interval de operare de până la 10 metri.

Cu acest car kit Bluetooth, vei putea beneficia de funcția handsfree pentru a prelua și a efectua apeluri fără a atinge telefonul mobil. Bateria reincarcabilă îți oferă un timp îndelungat de convorbire, de până la 20 de ore, și un timp de standby de până la 1000 de ore, asigurându-ți că nu rămâi niciodată fără baterie atunci când ai nevoie cel mai mult.

Kitul este ușor de instalat și de utilizat, putând fi purtat cu ușurință oriunde datorită dimensiunilor sale compacte. Poți beneficia de această soluție practică și comodă în conformitate cu legislația rutieră din România, care sancționează folosirea telefonului mobil în timpul condusului fără un dispozitiv handsfree cu 4 puncte de penalizare și o amendă cuprinsă între 200 și 1000 de lei.

Pachetul include un bluetooth speaker, un clips de prindere pentru montarea ușoară în mașină, un cablu USB pentru încărcare și un încărcător pentru bricheta mașinii. Prima încărcare trebuie să fie de minim 3 ore, fără întreruperi, pentru a te asigura de durabilitate și performanță optimă.

Cu Kitul Bluetooth Handsfree Auto MultiPoint cu Speaker, vei putea comunica în siguranță și în confort, fiind mereu conectat la telefonul tău mobil, indiferent de drumul pe care îl parcurgi. Alege acest produs inovator și beneficiază de libertatea comunicării fără a sacrifica siguranța ta și a celor din jur.

1 review pentru Kit Bluetooth Handsfree Auto MultiPoint cu Speaker

 1. revomag

  Alege siguranța și confortul cu Kit Bluetooth Handsfree Auto MultiPoint cu Speaker!

  • Experiență sigură și comodă: Ține-ți atenția și siguranța în trafic, vorbind la telefon în mod handsfree.
  • Difuzor de înaltă calitate: Ascultă convorbirile clar și distinct prin difuzorul de înaltă calitate.
  • Microfon HD încorporat: Conversații clare și eficiente chiar și în medii zgomotoase.
  • Tehnologie Bluetooth V4.1: Conectare rapidă și stabilă în interval de până la 10 metri.
  • Funcție handsfree: Preia și efectuează apeluri fără a atinge telefonul mobil.
  • Baterie de lungă durată: Până la 20 de ore de convorbire și până la 1000 de ore în modul standby.
  • Ușor de instalat și utilizat: Mici dimensiuni și portabil, perfect pentru utilizare în mașină.
  • Conform legislației rutiere: Evită sancțiunile pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului.
  • Pachetul include: Bluetooth speaker, clips de prindere, cablu USB și încărcător auto.
  • Performanță optimă: Prima încărcare de minim 3 ore pentru durabilitate și performanță maximă.

  Alege Kitul Bluetooth Handsfree Auto MultiPoint cu Speaker și bucură-te de siguranță și confort în comunicare, mereu conectat la telefonul tău mobil, oriunde te-ai afla.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


kit-bluetooth-handsfree-auto-multipoint-cu-speaker3157-jpg Kit Bluetooth Handsfree Auto M...

69,00 lei

În stoc