Suportul Auto Telefon cu fixare pe grila de ventilatie – Hoco Gravity

Acest suport auto de telefon HOCO CA51 are patru puncte de sprijin care prind telefonul în siguranță. Această prindere gravitațională combină un cârlig cu arc cu un suport în formă de arc pentru a crea o construcție triunghiulară unică care asigură o prindere sigură pe majoritatea grilajelor de ventilare auto. Suportul auto este extrem de stabil și va păstra telefonul pe loc chiar și pe drumuri denivelate.

Cârligul suportului pentru telefonul de pe grila de aer se blochează automat în funcție de greutatea telefonului. Instalarea acestui suport auto cu fixare automată pe grila de ventilare este simplă datorită designului cu cârlig. Instalarea fără unelte și navigarea GPS sau convorbirile telefonice cu mâinile libere nu doar evită încălcarea legii, ci și crește siguranța în timpul condusului.

Acest Suport Auto Retractabil pentru Telefon are o minge mobilă de 360° care vă permite să ajustați flexibil poziția telefonului și să alegeți cel mai bun unghi de vizualizare. Unghiul acestui suport auto pentru telefon se poate ajusta și în funcție de poziția și forma grilajelor de ventilare, datorită mingii flexibile. Majoritatea grilajelor de ventilare orizontale sau verticale ale mașinilor pot accomoda suportul Hoco CA51.

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Suport Auto Telefon cu fixare pe grila de ventilatie – Hoco Gravity”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


d00555842283570ad7a8004652bc0e5f-1-jpg Suport Auto Telefon cu fixare ...

49,00 lei

În stoc