Suportul pentru telefon sau tabletă Joyroom Rotary Lazy JR-ZS263, cu prindere de birou/pat, reglabil, în culoarea neagră, este accesoriul perfect pentru a-ți ajusta dispozitivele folosite zilnic.

Acesta este ideal pentru telefoanele mai mici și tablete. Trebuie doar să te asiguri că dimensiunea echipamentului tău se încadrează în intervalul 4.7 până la 12.9 inch. În plus, acest echipament va fi util nu doar pentru fixarea pe birou, ci și pe baza patului sau pe noptieră.

Beneficiind de multiple opțiuni de ajustare, acest suport permite rotirea dispozitivului tău la 360°, permițându-ți să-l setezi în poziția cea mai convenabilă pentru a-l utiliza. Brațul lung al suportului oferă confort în utilizare și mai multe posibilități de utilizare.

Construcția durabilă a acestuia, realizată din materiale de înaltă calitate, i conferă rezistența necesară pentru a te bucura de el în timp îndelungat. Este rezistent la deteriorare și remarcabile sunt și șaibele speciale utilizate în clema suportului, care previn zgârieturile posibile pe mobilă, protejând chiar și suprafețele lacuite și delicate.

Acest suport poate fi montat pe orice blat cu o grosime de până la 7.7 cm. Permite rotirea telefonului sau tabletei la 360°. Dotat cu pernuțe anti-alunecare pentru a proteja mobilierul de zgârieturi. Asamblarea este extrem de simplă, iar brațul său lung oferă confort în timpul utilizării.

Compatibil cu dispozitive de orice dimensiune, poți vizualiza telefonul sau tableta în poziție peisaj sau portret. Susținând o înaltă versatilitate, acest suport este un accesoriu indispensabil pentru utilizarea comodă a dispozitivelor tale electronice.

Greutate 0,8 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Suport telefon sau tableta, Joyroom Rotary Lazy JR-ZS263, cu prindere de birou/pat, reglabil – Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


05d213f3d9aa8a8c96723ff16e7488f5-webp Suport telefon sau tableta, Jo...

95,00 lei

Doar 1 rămase în stoc