Suport auto pentru telefon pe oglinda retrovizoare – Universal

Suportul auto pentru telefon pe oglinda retrovizoare YESIDO C193 este soluția perfectă pentru a îți ține telefonul în siguranță în timpul condusului. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest suport este durabil și sigur de utilizat. Datorită designului său unic, se integrează perfect cu oglinda retrovizoare a mașinii tale, fără a îți distrage atenția de la drum.

Cu o rotire de 360 de grade, poți ajusta unghiul suportului pentru a obține cea mai bună vizibilitate a ecranului telefonului tău. Astfel, vei putea urmări cu ușurință videoclipuri, naviga pe internet sau efectua apeluri video în timp ce te afli la volan.

Instalarea și utilizarea suportului sunt simple și rapide. Poți introduce și extrage telefonul din suport cu o singură mână, fără a fi nevoie să iei ochii de la drum în timpul condusului. De asemenea, suportul poate fi ascuns în spatele oglinzii retrovizoare atunci când nu este utilizat, pentru a nu îți afecta vizibilitatea.

Cu acest suport auto pentru telefon, vei putea beneficia de multiple funcționalități. Poți utiliza telefonul pentru a naviga pe drumuri necunoscute, pentru a efectua apeluri video sau pentru a înregistra traseele parcurse în timpul condusului.

Caracteristici:

– Model: C193
– Material: ABS+Silicon
– Greutate netă: 131g
– Utilizare recomandată: oglindă retrovizoare
– Design universal, compatibil cu majoritatea telefoanelor
– Pivot rotativ cu 360 de grade pentru un unghi de vizualizare optim
– Ușor de instalat și de utilizat

Optează pentru suportul auto pentru telefon pe oglinda retrovizoare YESIDO C193 și beneficiază de o experiență sigură și practică în timpul condusului!

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Suport auto telefon pentru oglinda retrovizoare – Universal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


0a46aef3ef133ccaa7d097d9d490c716-jpg Suport auto telefon pentru ogl...

39,00 lei

Doar 1 rămase în stoc