Suport telefon / tableta Baseus – cu brat rotativ flexibil, Universal, 4.7 – 12.9″ – Silver

Prezentăm suportul telefon/tabletă Baseus cu un design ingenios și versatil, creat pentru a aduce confort și practicitate în viața dumneavoastră digitală. Acest suport este conceput pentru a oferi o experiență optimă atât acasă, cât și la birou, indiferent de mărimea dispozitivului dumneavoastră.

Fabricat din aliaj de aluminiu și plastic de înaltă calitate, acest suport este robust și durabil, asigurând siguranța dispozitivelor dumneavoastră. Materialele de înaltă calitate îl fac potrivit pentru utilizare pe termen lung, indiferent de modul în care doriți să îl utilizați.

Design-ul său inovativ permite suportului să se rotească și să se ajusteze la 360 de grade, oferindu-vă libertatea de a alege cea mai confortabilă poziție pentru vizionarea și utilizarea dispozitivelor dumneavoastră. Fie că doriți să-l utilizați pe birou sau în pat, acest suport vă permite să aveți întotdeauna un unghi de vizualizare optim.

Cu un clip solid de bază, suportul este stabil și ferm pe orice suprafață pe care îl amplasați. Indiferent dacă-l utilizați în dormitor sau pe birou, puteți avea încredere că dispozitivul dumneavoastră va fi ținut în siguranță.

Comod, practic și elegant, suportul telefon/tabletă Baseus aduce un plus de valoare și funcționalitate dispozitivelor dumneavoastră mobile. Bucurați-vă de confortul și versatilitatea pe care acest suport le aduce în experiența dumneavoastră digitală!

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Suport telefon / tableta Baseus – cu brat rotativ flexibil , Universal, 4.7 – 12.9″ – Silver”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Suport telefon / tableta Baseu...

145,00 lei