Folie de protectie Tempered Glass (sticla securizata) pentru iPad 7 10.2 inch 2019 si iPad 8 10.2 inch 2020

Folia de protectie Tempered Glass are o rezistenta de 9H, de 3 ori mai rezistenta decat foliile traditionale. Aceasta folie de protectie din sticla securizata va proteja perfect ecranul telefonului chiar si atunci cand este zgariat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei. E ste incredibil de rezistenta la impacturi si lovituri, si va mentine ecranul tabletei fara crapaturi in cazul in care aceasta este scapata accidental.

Ultra-subțire – doar 0.26mm grosime

Folia este extrem de subtire pentru a nu incomoda utilizarea normala a tabletei si ofera o protectie fantastica impotriva deteriorarii. Cu doar 0.26mm grosime, odata aplicata pe ecran abia se va observa.

Usor de aplicat si nu lasa bule

Folia este aplicata pe tableta folosind un strat de silicon autoadeziv ce nu lasa reziduuri. Din cauza rigiditate sale, folia nu va lasa bule de aer atunci cand este aplicata la tableta. In plus, pentru ca este conceputa special pentru iPad 10.2 inch, este usor sa se alinieze corect, pentru aplicare simpla. Include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere si speaker.

Cum se aplica? Curatati bine ecranul tabletei cu lavetele din pachet. Dezlipiti stratul protector de pe folie. Lipiti usor folia de ecran centrata pe deschideri.

1 review pentru Folie Tempered Glass Apple iPad 10.2″ (2019-2020) Sticla Securizata

 1. revomag

  Protejează-ți iPad-ul în cel mai eficient mod posibil!

  Cu Folia Tempered Glass Apple iPad 10.2″ (2019-2020) Sticla Securizata, îți asiguri o protecție de neegalat pentru ecranul tabletei tale.

  • Rezistență sporită: Această folie de protectie este realizată din sticla securizată și are o rezistență de 9H, fiind de 3 ori mai rezistentă decât foliile tradiționale. Astfel, ecranul tabletei tale va fi protejat împotriva zgârieturilor, chiar și în cazul în care vine în contact cu obiecte ascutite precum cutite sau chei.
  • Protecție împotriva impacturilor: Această folie de sticlă securizată este incredibil de rezistentă la impacturi și lovituri. Astfel, în cazul în care tableta ta este scăpată accidental, ecranul va fi menținut intact, fără să apară crapături sau deteriorări.
  • Ultra-subțire și nelăsând bule: Cu o grosime de doar 0.26mm, această folie este extrem de subțire, astfel încât nu va deranja utilizarea normală a tabletei tale. Mai mult, datorită straturilor de silicon autoadeziv, folia poate fi aplicată perfect, fără să lase bule de aer.
  • Decupaje adecvate: Folia este perfect realizată pentru iPad 7 10.2 inch 2019 și iPad 8 10.2 inch 2020, având decupaje adecvate pentru butonul de start, camere și speaker, astfel încât nu vei avea nicio problemă în utilizarea tabletei.

  Câteva instrucțiuni simple pentru aplicare:

  1. Curățați bine ecranul tabletei cu lavetele din pachet
  2. Dezlipiți stratul protector de pe folie
  3. Lipiți ușor folia de ecran, centrată pe deschideri

  Nu-ți mai lua riscuri! Protejează-ți investiția și asigură-ți o experiență de utilizare continuă cu Folia Tempered Glass Apple iPad 10.2″ (2019-2020) Sticla Securizata.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


folie-tempered-glass-apple-ipad-10-2-2019-2020-sticla-securizata2883-jpg Folie Tempered Glass Apple iPa...

25,00 lei

Doar 1 rămase în stoc