Folie de protectie Tempered Glass (sticla securizata) pentru LENOVO P11 (TB-J606) / P11 5G (TB-J607) / P11 PLUS (TB-J616) de 11 inch

Folia de protectie Tempered Glass are o rezistenta de 9H, de 3 ori mai rezistenta decat foliile traditionale. Aceasta folie de protectie din sticla securizata va proteja perfect ecranul telefonului chiar si atunci cand este zgariat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei. Este incredibil de rezistenta la impacturi si lovituri, si va mentine ecranul tabletei fara crapaturi in cazul in care aceasta este scapata accidental.

Ultra-subțire – doar 0.26mm grosime

Folia este extrem de subtire pentru a nu incomoda utilizarea normala a tabletei si ofera o protectie fantastica impotriva deteriorarii. Cu doar 0.26mm grosime, odata aplicata pe ecran abia se va observa.

Usor de aplicat si nu lasa bule

Folia este aplicata pe tableta folosind un strat de silicon autoadeziv ce nu lasa reziduuri. Din cauza rigiditate sale, folia nu va lasa bule de aer atunci cand este aplicata la tableta. In plus, pentru ca este conceputa special pentru Lenovo P11 11 inch , este usor sa se alinieze corect, pentru aplicare simpla. Include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere si speaker.

Cum se aplica? Curatati bine ecranul tabletei cu lavetele din pachet. Dezlipiti stratul protector de pe folie. Lipiti usor folia de ecran centrata pe deschideri.

1 review pentru Folie Tempered Glass pentru LENOVO P11 (5G) / P11 Plus de 11 inch – Sticla Securizata

 1. revomag

  Folie Tempered Glass LENOVO P11 (TB-J606) / P11 5G (TB-J607) / P11 PLUS (TB-J616) de 11 inch – Sticla Securizata

  Bucură-te de o protecție superioară pentru ecranul tabletei tale!

  – Folia de protectie Tempered Glass este de 3 ori mai rezistentă decât foliile tradiționale, beneficiind de o rezistență de 9H. Nicio zgârietură sau lovitură nu va mai fi o amenințare pentru ecranul Lenovo P11 (TB-J606) / P11 5G (TB-J607) / P11 PLUS (TB-J616) de 11 inch.

  – Ecranul tabletei tale va rămâne impecabil chiar și în fața obiectelor ascuțite precum cutitele sau cheile. Sticla securizată va preveni formarea de crevase în cazul în care tableta cade accidental.

  – Cu o grosime de doar 0.26mm, această folie de protecție este concepută să nu afecteze în niciun fel experiența de utilizare a tabletei.

  – Aplicarea este ușoară și fără bula de aer. Folia este lipită de ecranul tabletei folosind un strat de silicon autoadeziv. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la reziduuri sau bule inestetice.

  – Folia are decupaje adecvate pentru butonul de start, camere și difuzor, astfel încât nu va afecta funcționalitatea tabletei tale.

  Protejează-ți ecranul cu cea mai bună opțiune de pe piață: Folie Tempered Glass LENOVO P11 (TB-J606) / P11 5G (TB-J607) / P11 PLUS (TB-J616) de 11 inch!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


folie-tempered-glass-lenovo-tab-p11-plus-2020-model-tb-j606-j6163766-jpg Folie Tempered Glass pentru LE...

25,00 lei

În stoc