Protecție perfectă împotriva zgârieturilor pentru Huawei MatePad 11.5 inch 2023 – Sticlă Securizată

Folie Tempered Glass pt. Huawei MatePad 11.5 inch 2023 – Sticla Securizata, o protecție premium pentru ecranul noului model Huawei MatePad. Fabricată din sticlă securizată cu o duritate de 9H, această folie oferă o rezistență de trei ori mai mare decât foliile PET obișnuite, protejând ecranul împotriva zgârieturilor cauzate de obiecte ascutite precum cuțitele, cheile și alte substanțe dure.

O altă caracteristică importantă a acestei folii este învelișul oleofobic, care asigură o suprafață rezistentă la uleiuri, ușor de curățat. Astfel, veți avea mereu un ecran strălucitor și neted, fără urme de amprente sau grăsimi.

Subțire și transparentă, cu o grosime de doar 0,3 mm și un indice de transmitere a luminii de 99,99%, această folie păstrează calitatea vizualizării originale și experiența tactilă a tabletei Huawei MatePad, fără a compromite claritatea sau sensibilitatea ecranului.

Instalarea este extrem de simplă și fără bule, datorită adezivului special. În plus, nu lasă reziduuri la îndepărtare, astfel încât puteți schimba folia oricând doriți.

Această folie de protecție pentru ecran este special concepută pentru modelul Huawei MatePad 11.5 inch 2023 BTK-W09 BTK-AL09, asigurându-vă un fit perfect și compatibilitate optimă.

Important: Înainte de instalare, asigurați-vă că suprafața ecranului este complet curată și fără praf sau murdărie. Urmați ghidul de instalare pentru a asigura aplicarea corectă a foliei pe ecran.

Protejați ecranul prețios al Huawei MatePad 11.5 inch 2023 cu ajutorul acestei folii Tempered Glass de înaltă calitate și bucurați-vă de experiența de utilizare fără griji!

Cu sticlă securizată, design de precizie și funcționalități superioare, această folie Tempered Glass este alegerea perfectă pentru toți posesorii de Huawei MatePad 11.5 inch 2023.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. Huawei MatePad 11.5 inch 2023 – Sticla Securizata

 1. revomag

  Protecție perfectă împotriva zgârieturilor. O suprafață impecabilă!
  Cu Folie Tempered Glass pt. Huawei MatePad 11.5 inch 2023 – Sticla Securizată, poți proteja în mod eficient ecranul prețios al tabletei tale. Indiferent dacă este vorba despre zgârieturi fine sau obiecte ascutite, această sticlă securizată cu duritate 9H va păstra ecranul în stare perfectă.

  Suprafață anti-amprente și rezistentă la uleiuri.
  Ecranul fără urme de amprente sau grăsimi devine posibil cu învelișul oleofobic al acestei folii. Poți utiliza tableta oricând și oriunde, știind că suprafața rămâne întotdeauna curată și strălucitoare.

  Păstrează claritatea și sensibilitatea ecranului.
  Cu o grosime de doar 0,3 mm și un indice de transmitere a luminii de 99,99%, această folie nu interferează cu calitatea vizualizării și experiența tactilă a tabletei Huawei MatePad. Îți vei putea bucura de imagini clare și de o sensibilitate remarcabilă la atingere.

  Instalare ușoară, fără bule.
  Folia este concepută pentru instalare rapidă și fără bătăi de cap. Adezivul special asigură o aplicare perfectă, eliminând apariția bulelor. În plus, atunci când dorești să schimbi folia, nu lasă reziduuri în urmă.

  O alegere precisă pentru Huawei MatePad 11.5 inch 2023.
  Folia este proiectată special pentru modelul Huawei MatePad 11.5 inch 2023 și oferă un fit perfect și o compatibilitate optimă. Nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu dimensiunile sau formele tabletei tale – această folie se va potrivi perfect.

  Protejează-ți investiția și bucură-te de experiența impecabilă a tabletei Huawei MatePad 11.5 inch 2023 cu ajutorul foliei Tempered Glass!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Folie Tempered Glass pt. Huawe...

25,00 lei

În stoc