Folie Tempered Glass pt. Huawei MatePad 11 inch 2023 – Sticla Securizata este conceput special pentru a se potrivi perfect cu modelul Huawei MatePad 11 2023 DBR-W00 DBR-W10. Te rugăm să verifici cu atenție modelul telefonului înainte de a efectua achiziția, deoarece acesta nu este compatibil cu alte modele de telefoane.

Fabricat cu precizie, din sticlă securizată de calitate superioară, acest protector de ecran oferă o rezistență sporită la zgârieturi, având un coeficient de duritate de 9H. Protejează-ți tableta de zgârieturi și deteriorări cauzate de chei sau alte obiecte dure.

Cu o transparență de până la 99,99% și sensibilitate la atingere, acest geam protector de ecran oferă o experiență vizuală de înaltă definiție și culori vii pentru imagini clare și strălucitoare. Este compatibil cu funcțiile de senzor de amprentă ultrasonic și recunoaștere facială.

Instalarea este foarte simplă, datorită tehnologiei de adsorbție automată nano-electrostatică. Protecția împotriva apei și a reziduurilor de ulei menține ecranul curat și protejat. Fără grija apariției bulelor de aer, te poți bucura de ecranul dispozitivului tău ca și cum nu ar exista nicio protecție suplimentară.

Asigură-ți tableta Huawei MatePad 11 2023 cu aceasta sticla securizata rezistenta la zgârieturi și beneficiază de o experiență de utilizare perfectă și un ecran impecabil în orice moment.

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Folie Tempered Glass pt. Huawei MatePad 11 inch 2023 – Sticla Securizata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Folie Tempered Glass pt. Huawe...

25,00 lei

În stoc