Folie de protectie Tempered Glass (sticla securizata) pentru tabletele Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F

Verificati codul tabletei in Setari – Despre Dispozitiv – Numar model. Nu este compatibila cu alte versiuni de tablete.

Folia de protectie Tempered Glass are o rezistenta de 9H, de 3 ori mai rezistenta decat foliile traditionale.

Aceasta folie de protectie din sticla securizata va proteja perfect ecranul telefonului chiar si atunci cand este zgariat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei.

Este incredibil de rezistenta la impacturi si lovituri, si va mentine ecranul tabletei fara crapaturi in cazul in care aceasta este scapata accidental.

Ultra-subțire – doar 0.26mm grosime

Folia este extrem de subtire pentru a nu incomoda utilizarea normala a tabletei si ofera o protectie fantastica impotriva deteriorarii. Cu doar 0.26mm grosime, odata aplicata pe ecran abia se va observa.

Usor de aplicat si nu lasa bule

Folia este aplicata pe tableta folosind un strat de silicon autoadeziv ce nu lasa reziduuri. Din cauza rigiditate sale, folia nu va lasa bule de aer atunci cand este aplicata la tableta. In plus, pentru ca este conceputa special pentru Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F , este usor sa se alinieze corect, pentru aplicare simpla. Include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere si speaker.

Cum se aplica? Curatati bine ecranul tabletei cu lavetele din pachet. Dezlipiti stratul protector de pe folie. Lipiti usor folia de ecran centrata pe deschideri.

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F – Sticla Securizata

 1. revomag

  Descoperă protecția supremă pentru tableta Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F!

  • Sticlă securizată de 9H – de trei ori mai rezistentă decât foliile tradiționale
  • Rezistă la zgârieturi de obiecte ascutite precum cutite sau chei
  • Protejează ecranul chiar și în caz de cădere accidentală
  • Ultra-subțire, cu o grosime de doar 0.26mm – perfectă pentru utilizare zilnică
  • Adeziv de silicon fără reziduuri – aplicare ușoară și fără bule
  • Cuplaj corect, decupaje adecvate pentru butonul de start, camere și difuzor

  Investește într-o protecție superioară pentru ecranul tabletei Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F cu folia de protecție Tempered Glass. Având o rezistență de 9H, această sticlă securizată este de trei ori mai rezistentă decât foliile tradiționale, asigurând o protecție eficientă împotriva zgârieturilor cauzate de obiectele ascutite din jurul tău.

  Indiferent dacă înclinzi telefonul cu cheile în buzunar sau îl folosești într-un cadru mai agitat, nu trebuie să-ți faci griji. Folia de protecție Tempered Glass pentru tabletă Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F este incredibil de rezistentă la impacturi și lovituri, protejând ecranul împotriva oricăror pagube. Astfel, chiar și în cazul unei căderi accidentale, ecranul tău va fi menținut fără niciun fel de fisuri sau crăpături.

  Cu o grosime de doar 0.26mm, această folie de protecție este ultra-subțire și nu va afecta în niciun fel experiența ta de utilizare. Aplicarea foliei este simplă și rapidă. Datorită stratului de silicon autoadeziv, nu va lăsa reziduuri sau bule de aer atunci când este amplasată pe ecranul tabletei. Totodată, folia este concepută special pentru tableta Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F, făcând alinierea corectă și aplicarea simplă.

  Protejează-ți investiția și asigură-ți un ecran impecabil cu ajutorul foliei de protecție Tempered Glass concepută special pentru tableta Lenovo Tab M10 (Gen 3) 10.1-inch TB-328F. Comandă acum și beneficiază de o protecție superioară care va păstra ecranul tău în condiții impecabile pentru o perioadă îndelungată.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


folie-tempered-glass-pt-lenovo-tab-m10-gen-3-10-1-inch-tb-328f-sticla4020-jpg Folie Tempered Glass pt. Lenov...

25,00 lei

Stoc epuizat