Folie de protectie Tempered Glass (sticla securizata) pentru tabletele Lenovo Tab M10 Plus Gen 3 10.61″ inch [3rd Generation] 2022 Cod: TB-125F / TB 128F si Lenovo Tab M10 5G 10.6″ 2023 TB360ZU TB360XU.

Verificati codul tabletei in Setari – Despre Dispozitiv – Numar model. Nu este compatibila cu alte versiuni de tablete.

Folia de protectie Tempered Glass are o rezistenta de 9H, de 3 ori mai rezistenta decat foliile traditionale. Aceasta folie de protectie din sticla securizata va proteja perfect ecranul telefonului chiar si atunci cand este zgariat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei. Este incredibil de rezistenta la impacturi si lovituri, si va mentine ecranul tabletei fara crapaturi in cazul in care aceasta este scapata accidental.

Ultra-subțire – doar 0.26mm grosime Folia este extrem de subtire pentru a nu incomoda utilizarea normala a tabletei si ofera o protectie fantastica impotriva deteriorarii. Cu doar 0.26mm grosime, odata aplicata pe ecran abia se va observa.

Usor de aplicat si nu lasa bule Folia este aplicata pe tableta folosind un strat de silicon autoadeziv ce nu lasa reziduuri. Din cauza rigiditate sale, folia nu va lasa bule de aer atunci cand este aplicata la tableta. In plus, pentru ca este conceputa special pentru Lenovo Tab M10 Plus (Gen 3) 10.61″ inch este usor sa se alinieze corect, pentru aplicare simpla. Include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere si speaker.

Cum se aplica? Curatati bine ecranul tabletei cu lavetele din pachet. Dezlipiti stratul protector de pe folie. Lipiti usor folia de ecran centrata pe deschideri.

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. Lenovo Tab M10 Plus (Gen 3) (5G) 10.61″ inch 2022 – Sticla Securizata

 1. revomag


  Protejează ecranul tabletei Lenovo Tab M10 Plus Gen 3 cu această folie de protectie Tempered Glass!

  • Rezistență de 9H: Folia de protectie Tempered Glass este de 3 ori mai rezistenta decat foliile traditionale, oferind o protecție superioară împotriva zgârieturilor și lovirilor accidentale.
  • Ultra-subțire: Cu doar 0.26mm grosime, această folie este suficient de subțire pentru a nu îngreuna utilizarea normală a tabletei și oferă în același timp o protecție fantastică împotriva deteriorării ecranului.
  • Aplicare ușoară și fără bule: Stratul de silicon autoadeziv asigură o aplicare simplă și precisă a foliei, iar datorită rigidității sale, nu se vor forma bule de aer pe ecranul tabletei.
  • Decupaje adecvate: Folia este concepută special pentru Lenovo Tab M10 Plus (Gen 3) 10.61″ inch și include decupaje perfect aliniate pentru butonul de start, camere și difuzoare, asigurându-vă că nu veți pierde nicio funcționalitate a tabletei.
  • Protecție completă: Această folie de protectie din sticla securizată va menține ecranul tabletei dvs. fără crapături în cazul în care acesta este scăpat accidental. Este rezistentă la impacturi și zgârieturi de obiecte ascutite precum cuțite sau chei.

  Pentru a aplica folia, îndepărtați stratul protector și lipiți-o ușor de ecranul tabletei, asigurându-vă că este centrată pe deschideri. Folia are o aplicare fără probleme și nu lasă reziduuri.


  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


folie-tempered-glass-pt-lenovo-tab-m10-plus-gen-3-10-61-inch-20224025-jpg Folie Tempered Glass pt. Lenov...

25,00 lei

În stoc