Folia tempered glass pt. OnePlus Pad 11.61″ (2023) este special concepută pentru a se potrivi perfect tabletei. Vă rugăm să verificați numărul de model și poziția camerei înainte de achiziție.

Această folie de sticlă securizată oferă protecție superioară împotriva zgârieturilor. Suprafața din sticlă temperată are o duritate de 9H, de trei ori mai rezistentă decât o folie PET obișnuita. Astfel, obiecte ascutite precum cuțitele, cheile și alte substanțe dure nu o vor zgâria.

Folia are un strat oleofobic, fapt ce conferă un aspect rezistent la pete de ulei și amprente, fiind ușor de curățat. Păstrează în același timp calitatea vizualizării originale și experiența tactilă, având o grosime de doar 0,3 mm și o rată de penetrare a luminii de 99,99%.

Această folie se aplică fără bule de aer, instalarea fiind simplă și fără reziduuri atunci când este îndepărtată. Vă recomandăm să îndepărtați în totalitate praful și petele de apă înainte de aplicare. Îndreptați folia către orificiile corespunzătoare și plasați-o pe ecran, aceasta se va aplica automat.

Protejați ecranul tabletei OnePlus Pad 11.61″ (2023) cu această folie de sticlă securizată și bucurați-vă de o experiență fără zgârieturi.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. OnePlus Pad 11.61″ (2023) – Sticla Securizata

 1. revomag

  Descoperă noua folie de sticlă temperată pentru tableta OnePlus Pad 11.61″ (2023) – protecția de ultimă generație pentru ecranul gadgetului tău preferat!

  Cu o duritate de 9H, suprafața din sticlă temperată este de trei ori mai rezistentă decât o folie PET obișnuită. Protejează ecranul tabletei tale de zgârieturi, obiecte ascutite precum cuțitele, cheile și alte substanțe dure fiind învinate să-l atingă.

  Beneficiind de un strat oleofobic, această folie oferă o protecție rezistentă la pete de ulei și amprente. Ușor de curățat, păstrează în același timp calitatea vizualizării originale și experiența tactilă pe care o apreciezi.

  Cu o grosime de doar 0,3 mm și o rată de penetrare a luminii de 99,99%, ecranul tabletei tale va străluci în întreaga sa splendoare! Nimic nu va distorsiona calitatea imaginilor și a culorilor afișate, iar tu te vei bucura de o experiență vizuală deosebită.

  Instalarea este simplă și rapidă, fără bătăi de cap sau bule de aer. Această folie de sticlă securizată se aplică automat, doar plaseaz-o pe ecran și vei avea protecție maximă în doar câteva secunde..

  Nu-ți mai face griji pentru zgârieturi și deteriorări, protejează-ți ecranul tabletei OnePlus Pad 11.61″ (2023) cu această folie de sticlă temperată și bucură-te de o experiență fără compromisuri!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


folie oneplus pad 11 Folie Tempered Glass pt. OnePl...

25,00 lei

În stoc