Această folie din sticlă securizată este special concepută pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus [SM-X210/X216] cu o diagonală de 11 inch, fiind incompatibilă cu alte modele.

Cu o claritate și transparență excelentă, această folie asigură un afișaj impecabil al ecranului. Nu trebuie să îți faci griji în privința amprentelor sau reziduurilor de ulei, deoarece acest produs dispune de Acoperire Hidrofobă Oleofobă, care îl menține curat și strălucitor.

Cu o duritate de suprafață de 9H, această folie de sticlă securizată este rezistentă la zgârieturi și oferă o protecție de durată tabletei tale Samsung Galaxy Tab A9 Plus. Protejează-ți dispozitivul de praf, murdărie și alte agenți externi care ar putea să îl deterioreze.

Instalarea este ușoară, fără formarea de bule de aer neliniștitoare. Își va păstra aspectul impecabil pentru o perioadă îndelungată, adăugând stil și protecție valoroasă tabletei tale.

Asigură-ți investiția și protejează-ți tabletă cu ajutorul Folie Tempered Glass pt. Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0 inch (2023) – Sticla Securizată!

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0 inch (2023) – Sticla Securizata

 1. revomag

  Această folie din sticlă securizată este ceea ce ai nevoie pentru a-ți proteja tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0 inch (2023) cu stil și încredere. Iată de ce este un accesoriu esențial pentru tine:

  Protecție premium: Folie Temperată este fabricată din material de înaltă calitate cu o duritate de suprafață de 9H, ceea ce înseamnă că este rezistentă la zgârieturi și lovituri accidentale. Ține-ți tableta în siguranță în timp ce te bucuri de aplicațiile și jocurile tale preferate.

  Claritate maximă: Grație tehnologiei avansate, această folie oferă o claritate și transparență excelentă. Afisajul tabletei tale va fi impecabil, făcându-te să te bucuri de fiecare detaliu al conținutului tău.

  Usurință de curățare: Acoperirea Hidrofobă Oleofobă îți permite să îți menții ecranul curat și strălucitor. Nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la amprente, pete de ulei sau alte reziduuri nedorite.

  Instalare simplă: Cu ajutorul designului special, această folie se instalează ușor, în câteva secunde. Nu va forma bule de aer inestetice, oferindu-ți un aspect impecabil și o senzație plăcută de utilizare.

  Protejează investiția ta: Această folie din sticlă securizată este concepută special pentru Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0 inch (2023). Asigură-ți investiția și previi eventualele daune produse dispozitivului tău.

  Adaugă stil și protecție:

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Folie Tempered Glass pt. Samsu...

25,00 lei

În stoc