Protejează ecranul tabletei tale Honor Pad X9 X8 Pro 11.5″ (2023) cu această folie de sticlă securizată.

Suprafața foliei este prelucrată anti-ulei (acoperire oleofobică), astfel încât amprentele și uleiul nu se lipesc ușor de suprafață și pot fi șterse ușor.

Cu senzibilitate ridicată la atingere și o transparență deplină, aceasta este o folie de sticlă de grosime redusă, tratată chimic, ce menține o claritate excelentă a imaginii și oferă un efect tridimensional îmbunătățit.

Suprafața este extrem de dură, având o rezistență de 9H, fiind de 9 ori mai puternică decât sticla obișnuită. Astfel, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la zgârieturi cauzate de unelte sau chei.

Această folie de sticlă securizată este rezistentă la lovituri și se va sparge în bucăți mici, oferindu-ți un nivel de siguranță mai ridicat decât alte produse din sticlă.

Compatibilitate:
– HONOR Pad X9 11.5″ (2023)
– HONOR Pad X8 Pro 11.5″

Protejează-ți investiția și bucură-te de o experiență vizuală clară și protejată cu această folie de sticlă securizată pentru HONOR Pad X9 X8 Pro 11.5″ (2023).

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. tableta Honor Pad X9 X8 Pro 11.5″ (2023) – Sticla Securizata

 1. revomag

  Vrei să-ți protejezi investiția și să ai o experiență vizuală de neuitat cu tableta ta Honor Pad X9 X8 Pro 11.5″ (2023)? Folosește Folie Tempered Glass pt. tableta Honor Pad X9 X8 Pro 11.5″ (2023) – Sticla Securizată și vei avea toate aceste beneficii și multe altele.

  Aici sunt motivele pentru care această folie de sticlă securizată este indispensabilă pentru tableta ta:

  • Protecție maximă: rezistență la zgârieturi și lovituri – suprafața de sticlă are o duritate de 9H, ceea ce înseamnă că este de 9 ori mai puternică decât sticla obișnuită. Nu mai trebuie să-ți faci griji că uneltele sau cheile vor zgâria ecranul.
  • Siguranță sporită: în cazul în care folia se sparge, o va face în bucăți mici, minimizând riscul de accidente și leziuni.
  • Claritate excelentă a imaginii: datorită grosimii reduse și tratamentului chimic, folia de sticlă menține o imagine clară și oferă un efect tridimensional îmbunătățit, pentru o experiență vizuală deosebită.
  • Ușor de întreținut: cu suprafața prelucrată anti-ulei, amprentele și uleiul nu se lipesc ușor și pot fi șterse ușor, menținând ecranul întotdeauna curat.

  Această sticlă securizată este perfect compatibilă cu următoarele modele de tablete Honor Pad:
  – HONOR Pad X9 11.5″ (2023)
  – HONOR Pad X8 Pro 11.5″

  Așadar, nu aștepta! Protejează-ți investiția și bucură-te de un ecran clar și protejat cu Folie Tempered Glass pt. tableta Honor Pad X9 X8 Pro 11.5″ (2023) – Sticla Securizată. Achiziționează acum și asigură-te că nicio zgârietură sau lovitură nu-ți va tulbura experiența!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Folie Tempered Glass pt. table...

25,00 lei

În stoc