Folia de protectie Tempered Glass (sticla securizată) pentru tableta Xiaomi Pad 6 și Xiaomi Pad 6 Pro de 11 inch 2023 este alegerea perfectă pentru a-ți proteja dispozitivul într-un mod eficient și elegant.

Cu o rezistență de 9H, de 3 ori mai puternică decât foliile tradiționale, această folie de protectie din sticla securizată va proteja perfect ecranul tabletei chiar și atunci când este zgâriat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei. Indiferent de provocările de zi cu zi, folia noastră rezistentă la impacturi și lovituri va menține ecranul tabletei intact și fără crapaturi în cazul în care aceasta este scăpată accidental.

Cu o grosime de doar 0.26mm, această folie este ultra-subțire și nu va incomoda utilizarea normală a tabletei. În plus, datorită stratului de silicon autoadeziv, aplicarea foliei este ușoară și fără bule de aer. Pentru încadrarea perfectă pe dispozitiv, această folie a fost concepută special pentru Xiaomi Pad 6 și include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere și difuzoare.

Aplicarea foliei este simplă și rapidă. Curățați bine ecranul tabletei folosind lavetele din pachet, apoi dezlipiți stratul protector de pe folie și lipiți folia pe ecran, centrată pe deschideri. Astfel, veți putea beneficia imediat de protecția excelentă oferită de folia noastră de sticlă securizată.

Alegeți folia de protectie Tempered Glass pentru tableta Xiaomi Pad 6 și 6 Pro și bucurați-vă de un ecran protejat în permanență de zgârieturi, lovituri și alte daune.

1 review pentru Folie Tempered Glass pt. Xiaomi Pad 6 (Pro) 11 inch, 2023 – Sticla Securizata

 1. revomag

  Expresul către protecția perfectă pentru ecranul tabletei tale!

  Cu Folie Tempered Glass pt. Xiaomi Pad 6 (Pro) 11 inch, 2023 – Sticla Securizata, te poți bucura de o protecție superioară pentru tableta ta Xiaomi Pad 6 sau Xiaomi Pad 6 Pro. Cu o rezistență remarcată de 9H, această folie de protecție din sticlă securizată este de 3 ori mai rezistentă decât foliile tradiționale, asigurându-ți un ecran impecabil chiar și în fața obiectelor ascutite precum cutitele sau cheile.

  Beneficii

  • Rezistență extremă la impacturi și lovituri
  • Păstrează ecranul tabletei fără crapături în caz de scăpare accidentală
  • Ultra-subțire, cu o grosime de doar 0.26mm, practic invizibilă la utilizare
  • Aplicare ușoară și fără bule datorită stratului de silicon autoadeziv
  • Decupaje adecvate pentru butonul de start, camere și speaker

  Mod de aplicare

  1. Curățare: Asigură-te că ecranul tabletei este perfect curat, folosind lavetele incluse în pachet.
  2. Dezlipire: Îndepărtează stratul protector de pe folie.
  3. Lipire: Lipește ușor folia de ecran, asigurându-te că este centrată pe deschideri.

  Dacă în călătoria ta te preocupă protecția tabletei, Folie Tempered Glass pt. Xiaomi Pad 6 (Pro) 11 inch, 2023 – Sticla Securizata este alegerea perfectă pentru tine!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Vezi ultimele produse comandate:

folie-tempered-glass-pt-xiaomi-pad-6-pro-11-inch-2023-sticla-securizata Folie Tempered Glass pt. Xiaom...

25,00 lei

În stoc