Folia de protectie Tempered Glass (sticla securizată) pentru tableta Xiaomi Pad 6 și Xiaomi Pad 6 Pro de 11 inch 2023 este alegerea perfectă pentru a-ți proteja dispozitivul într-un mod eficient și elegant.

Cu o rezistență de 9H, de 3 ori mai puternică decât foliile tradiționale, această folie de protectie din sticla securizată va proteja perfect ecranul tabletei chiar și atunci când este zgâriat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei. Indiferent de provocările de zi cu zi, folia noastră rezistentă la impacturi și lovituri va menține ecranul tabletei intact și fără crapaturi în cazul în care aceasta este scăpată accidental.

Cu o grosime de doar 0.26mm, această folie este ultra-subțire și nu va incomoda utilizarea normală a tabletei. În plus, datorită stratului de silicon autoadeziv, aplicarea foliei este ușoară și fără bule de aer. Pentru încadrarea perfectă pe dispozitiv, această folie a fost concepută special pentru Xiaomi Pad 6 și include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere și difuzoare.

Aplicarea foliei este simplă și rapidă. Curățați bine ecranul tabletei folosind lavetele din pachet, apoi dezlipiți stratul protector de pe folie și lipiți folia pe ecran, centrată pe deschideri. Astfel, veți putea beneficia imediat de protecția excelentă oferită de folia noastră de sticlă securizată.

Alegeți folia de protectie Tempered Glass pentru tableta Xiaomi Pad 6 și 6 Pro și bucurați-vă de un ecran protejat în permanență de zgârieturi, lovituri și alte daune.

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Folie Tempered Glass pt. Xiaomi Pad 6 (Pro) 11 inch, 2023 – Sticla Securizata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Vezi ultimele produse comandate:

Folie Tempered Glass pt. Xiaom...

29,00 lei