Folie de protectie Tempered Glass (sticla securizata) pentru Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 2022 (SM-X800/X806) S7 FE 12.4-Inch 2021 (SM-T730/T736B) si Samsung Galaxy Tab S7 Plus 2020 ( SM-T970/T975/T976)
Folia de protectie Tempered Glass are o rezistenta de 9H, de 3 ori mai rezistenta decat foliile traditionale. Aceasta folie de protectie din sticla securizata va proteja perfect ecranul telefonului chiar si atunci cand este zgariat cu obiecte ascutite precum cutite sau chei. Este incredibil de rezistenta la impacturi si lovituri, si va mentine ecranul tabletei fara crapaturi in cazul in care aceasta este scapata accidental.
Ultra-subțire – doar 0.26mm grosime
Folia este extrem de subtire pentru a nu incomoda utilizarea normala a tabletei si ofera o protectie fantastica impotriva deteriorarii. Cu doar 0.26mm grosime, odata aplicata pe ecran abia se va observa.
Usor de aplicat si nu lasa bule
Folia este aplicata pe tableta folosind un strat de silicon autoadeziv ce nu lasa reziduuri. Din cauza rigiditate sale, folia nu va lasa bule de aer atunci cand este aplicata la tableta. In plus, pentru ca este conceputa special pentru Samsung Galaxy Tab S7 12.4 inch , este usor sa se alinieze corect, pentru aplicare simpla. Include decupaje adecvate pentru butonul de start, camere si speaker.
Cum se aplica?
Curatati bine ecranul tabletei cu lavetele din pachet. Dezlipiti stratul protector de pe folie. Lipiti usor folia de ecran centrata pe deschideri.

1 review pentru Folie Tempered Glass Samsung Samsung Tab S8 / S7 Plus / S7 FE 12.4 inch (2020-2022) – Sticla Securizata

 1. revomag

  Pregătește-ți tableta pentru aventuri nelimitate cu folia de protectie Tempered Glass pentru Samsung Galaxy Tab S8/S7 Plus/S7 FE 12.4 inch!

  Intră în lumea tehnologiei de ultimă generație cu această sticlă securizată care îți va proteja tableta Samsung de orice amenințare. Folia Tempered Glass este resistentă la zgârieturi și va proteja complet ecranul tabletei chiar și de obiecte ascutite precum cutite sau chei.

  Beneficii:

  – Rezistență extremă: Folia de protectie Tempered Glass are o rezistență de 9H, de 3 ori mai rezistentă decât foliile tradiționale. Cu această sticlă securizată, ecranul tabletei tale va rămâne intact chiar și în cazul în care tableta este scăpată accidental.

  – Ultra-subțire: Cu doar 0.26mm grosime, folia este extrem de subțire pentru a nu incomoda utilizarea normală a tabletei și oferă o protecție fantastică împotriva deteriorării. Odată aplicată, abia se va observa.

  – Ușor de aplicat și fără bule: Folia este aplicată pe tabletă folosind un strat de silicon autoadeziv care nu lasă reziduuri. Datorită rigidității sale, folia nu va forma bule de aer atunci când este aplicată. În plus, este ușor de aliniat și aplicat corect datorită decupajelor adecvate pentru butoane, camere și speaker.

  Pregătește-te să explorezi lumea digitală fără nicio grijă! Achiziționează acum folia de protectie Tempered Glass pentru Samsung Galaxy Tab S8/S7 Plus/S7 FE 12.4 inch și asigură-te că tableta ta rămâne întotdeauna în siguranță.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


folie-tempered-glass-samsung-samsung-tab-s8-s7-plus-s7-fe-12-4-inch3728-jpg Folie Tempered Glass Samsung S...

29,00 lei

Doar 1 rămase în stoc