Alege Husa Ultra Slim Smart Cover pentru a oferi cea mai buna protectie tabletei tale Xiaomi Pad 6/6 Pro cu display de 11.0 inch. Realizata din material din piele eco rezistenta, aceasta husa este eleganta si robusta, oferind in acelasi timp o protectie excelenta impotriva zgarierilor, prafului, socurilor si amprentelor.

Functia inteligenta de auto Wake / Sleep iti permite sa te bucuri de o experienta de utilizare fara probleme. Tableta ta se va activa automat atunci cand deschizi husa si se va opri automat atunci cand inchizi husa. Astfel, durata bateriei tabletei tale este prelungita, iar tu beneficiezi de o functionalitate convenabila.

Decupajele precise pentru porturi si butoane asigura un acces usor la toate functionalitatile tabletei tale, fara a fi nevoie sa elimini husa. Poti incarca tableta, conecta castile sau utiliza butoanele de volum cu usurinta.

Husa este dotata si cu un stand integrat, care iti permite sa pozitionezi tableta intr-un unghi perfect pentru vizionarea filmelor, navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor tale preferate. Astfel, iti poti transforma tableta intr-un ecran confortabil, ideal pentru orice activitate.

Comanda acum Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Xiaomi Pad 6/6 Pro de 11.0 inch si beneficiezi de o protectie superioara si un design elegant. Alege o husa care iti imbunatateste experienta de utilizare a tabletei tale si asigura-i o protectie de calitate.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11.0 inch (2023), Smart Cover – Good Night

 1. revomag

  Aceasta Husa Ultra Slim Smart Cover este alegerea perfectă pentru a-ți proteja și a-ți îmbunătăți experiența de utilizare a tabletei Xiaomi Pad 6/6 Pro! Cu un design subțire și elegant, această husă oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, prafului, socurilor și amprentelor, garantând durabilitate și rezistență în timp.

  Principalele caracteristici ale acestei huse sunt:
  – Material durabil din piele eco, oferind un aspect robust și elegant
  – Funcție inteligentă de auto Wake/Sleep, economisind bateria tabletei tale și oferindu-ți o experiență de utilizare fără probleme
  – Decupaje precise pentru toate porturile și butoanele tabletei, asigurând accesul ușor la toate funcționalitățile fără a fi nevoie să elimini husa
  – Stand integrat, permițându-ți să poziționezi tableta la un unghi perfect pentru vizionarea filmelor, navigarea pe internet sau utilizarea aplicațiilor cu ușurință

  Pentru a adăuga un plus de confort și funcționalitate tabletei tale Xiaomi Pad 6/6 Pro, comandă acum această Husa Ultra Slim Smart Cover! Oferă-i tabletei tale o protecție de calitate superioară, un design elegant și beneficiază de o experiență de utilizare îmbunătățită în fiecare zi!

  Nu lăsa nimic între tine și experiența ta cu Xiaomi Pad 6/6 Pro! Comandă acum această Husa Ultra Slim Smart Cover și bucură-te de protecție și stil în același timp!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad...

63,00 lei

În stoc