Husa Smart Cover Ultra Slim este proiectată special pentru tableta Xiaomi Redmi Pad SE de 11 inch. Asigură-te că este potrivită pentru modelul tău de tabletă verificând numărul de model înainte de achiziție. Nu este compatibila cu Xiaomi Redmi Pad 10.61.

Beneficiază de suport ajustabil, astfel încât să poți ajusta înălțimea și unghiul de vizionare în funcție de preferințele tale. Fii confortabil când urmărești seriale, filme sau studiezi. Cele două sloturi pentru suport oferă stabilitate și rezistență, pentru o experiență de vizionare optimă.

Materialul din spate al acestei huse este realizat dintr-un strat subțire de policarbonat, ultra-ușor și rezistent la șocuri, protejând în întregime tableta ta împotriva zgârieturilor, șocurilor, prafului, căderilor și altor deteriorări zilnice. Decupajele precise permit acces ușor la toate butoanele și porturile, astfel încât tableta să se potrivească perfect în interiorul husei.

Designul ultra subțire și ușor al acestei huse adaugă un volum minim și capacul din spate mat crește aderența pentru a preveni căderea, în timp ce protejează dispozitivul tău împotriva amprentelor și zgârieturilor. Nu doar că este ușor de transportat, dar oferă și o protecție excelentă pentru tableta ta.

Husa dispune de o functie inteligenta de auto Wake / Sleep, ceea ce inseamna ca tableta ta se va activa automat atunci cand deschizi husa si se va opri automat atunci cand inchizi husa. Aceasta functie nu numai ca prelungeste durata de viata a bateriei tabletei tale, ci si iti ofera o experienta de utilizare confortabila si fara probleme.

Designul clasic și profesional al acestei huse Smart Cover îți oferă acces deplin la toate caracteristicile tale, incluzând camerele, difuzoarele, porturile și butoanele. În plus, sistemul de închidere magnetică este foarte convenabil de deschis și închis.

Completează în mod perfect experiența ta cu tableta Xiaomi Redmi Pad SE cu ajutorul acestei huse elegante, practice și durabile. Obține acum protecție pentru dispozitivul tău exclusiv, pentru a-ți păstra tableta în siguranță și într-o formă impecabilă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Galaxy

 1. revomag

  Descoperă Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Galaxy!

  • Protecție și stil într-un singur produs: Designul subțire și ușor al husei Ultra Slim Smart Cover protejează complet tableta ta Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch împotriva zgârieturilor, șocurilor, prafului și altor deteriorări zilnice. În plus, capacul mat oferă o aderență excelentă și prevenirea căderii dispozitivului.
  • Suport ajustabil pentru confort maxim: Bucură-te de experiența de vizionare ideală. Husa dispune de un suport ajustabil, astfel încât să poți ajusta înălțimea și unghiul de vizionare în funcție de preferințele tale. Urmărește seriale, filme sau studiază în cel mai confortabil mod posibil.
  • Protecție inteligentă cu auto Wake / Sleep: Cu funcția inteligentă de auto Wake / Sleep, tableta ta se va activa automat atunci când deschizi husa și se va opri automat atunci când o închizi. Aceasta funcție nu numai că prelungește durata de viață a bateriei tabletei tale, ci îți oferă și o experiență de utilizare confortabilă și fără probleme.
  • Acces complet la toate caracteristicile: Designul clasic și profesional al husei Smart Cover îți oferă acces deplin la toate caracteristicile dispozitivului tău, incluzând camerele, difuzoarele, porturile și butoanele. Nu trebui să îți faci griji cu privire la funcționalitatea tabletei tale.
  • Protecție durabilă și elegantă: Materialul din spate al husei este realizat dintr-un strat subțire de policarbonat, ultra-ușor și rezistent la șocuri, oferindu-ți protecție de calitate superioară. Completează și îmbogățește aspectul tabletei tale Xiaomi Redmi Pad SE, oferindu-i o notă elegantă și aspect ireproșabil.

  Alege acum Husa Ultra Slim Smart Cover pentru a-ți păstra tableta în siguranță și stil!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

63,00 lei

Doar 1 rămase în stoc