Beneficiați de protecție și funcționalitate în cel mai elegant mod cu Husa cu Stand Rotativ pentru Xiaomi Pad 6 (Pro) de 11,0 inch. Concepută special pentru modelele Xiaomi Pad 6 și 6 Pro lansate în 2023, această husă nu este compatibilă cu Xiaomi Pad 5. Vă rugăm să verificați modelul tabletei înainte de a plasa comanda.

Cu un suport inteligent pentru stilou Xiaomi integrat, puteți să purtați stiloul și dispozitivul cu ușurință, fără a afecta încărcarea wireless a pen-ului. De asemenea, husa are un design rotativ la 360 de grade, permițându-vă să ajustați poziția tabletei în modul portret sau peisaj pentru a obține unghiul de vizualizare optim.

Această husă oferă o protecție integrală pentru camera tabletei, datorita unui protector de lentilă inclus. Toate butoanele sunt accesibile liber, permițându-vă să manevrați tableta fără restricții. Designul elegant, subțire și ușor, se potrivește perfect pe tableta Xiaomi 6 Pro/6 2023 și este ușor de pus și de scos.

Funcția de wake/sleep vă permite să economisiți energia bateriei printr-un răspuns instantaneu la închiderea sau deschiderea capacului frontal al tabletei Xiaomi 6 Pro/6 2023.

Caracteristici:
– Design rotativ la 360° pentru a satisface diferitele nevoi ale dumneavoastră.
– Funcție de wake/sleep automată.
– Margini înalte de 8 mm, anti-zgârieturi, pentru protejarea lentilei și a ecranului.
– Design cu decupaje precise pentru acces la butoane, cameră și porturi.

Evidențiați:
– Capac frontal din piele format din trei straturi + capac transparent pe spate.
– Ajustare unghiulară rotativă pentru vizualizare flexibilă în modul peisaj și portret.
– Design ultra-subțire și ușor, ușor de transportat.
– Compatibila cu atașarea și încărcarea stiloului.
– Margini înalte pentru protecția ecranului și a camerei.

1 review pentru Husa cu Stand Rotativ pt. Xiaomi Pad 6 (Pro) 11.0 inch, Smart Cover – Lavanda

 1. revomag

  Descopera cele mai elegante si functionale solutii de protectie pentru tableta ta Xiaomi Pad 6 (Pro) cu Husa cu Stand Rotativ Smart Cover. Special conceputa pentru modelele de 11,0 inch lansate in 2023, aceasta husa iti ofera o experienta completa de utilizare.

  Cu un design inteligent si practic, husa este dotata cu un suport rotativ la 360 de grade care iti permite sa ajustezi pozitia tabletei in modul portret sau peisaj, pentru un unghi de vizionare optim. Astfel, te vei bucura de un confort sporit atunci cand urmaresti filme, citesti sau lucrezi pe tableta ta.

  Beneficiaza de protectie integrala pentru camera tabletei tale, gratie unui protector de lentila inclus. Husa cu Stand Rotativ este prevazuta cu margini inalte anti-zgarieturi, pentru a pastra ecranul si lentila tabletei in siguranta.

  Conceputa pentru a facilita utilizarea tabletei, husa ofera acces liber la butoane, camera si porturi, astfel incat sa poti manevra tableta fara restrictii. De asemenea, beneficiaza de functia de wake/sleep care economiseste energia bateriei, prin inchiderea sau deschiderea automata a capacului frontal al tabletei.

  Husa cu Stand Rotativ este realizata dintr-un material de inalta calitate, fiind subtire, usoara si rezistenta. Aceasta se potriveste perfect pe tableta ta Xiaomi 6 Pro/6 2023 si este usor de pus si scos. De asemenea, husa este compatibila cu atasarea si incarcarea stiloului, astfel incat sa poti avea in permanenta tot ce ai nevoie la indemana.

  Protejeaza-ti tableta si adauga un plus de eleganta si functionalitate cu Husa cu Stand Rotativ Smart Cover pentru Xiaomi Pad 6 (Pro) 11,0 inch.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa cu Stand Rotativ pt. Xiao...

61,00 lei

Doar 1 rămase în stoc