Beneficiați de protecție și funcționalitate în cel mai elegant mod cu Husa cu Stand Rotativ pentru Xiaomi Pad 6 (Pro) de 11,0 inch. Concepută special pentru modelele Xiaomi Pad 6 și 6 Pro lansate în 2023, această husă nu este compatibilă cu Xiaomi Pad 5. Vă rugăm să verificați modelul tabletei înainte de a plasa comanda.

Cu un suport inteligent pentru stilou Xiaomi integrat, puteți să purtați stiloul și dispozitivul cu ușurință, fără a afecta încărcarea wireless a pen-ului. De asemenea, husa are un design rotativ la 360 de grade, permițându-vă să ajustați poziția tabletei în modul portret sau peisaj pentru a obține unghiul de vizualizare optim.

Această husă oferă o protecție integrală pentru camera tabletei, datorita unui protector de lentilă inclus. Toate butoanele sunt accesibile liber, permițându-vă să manevrați tableta fără restricții. Designul elegant, subțire și ușor, se potrivește perfect pe tableta Xiaomi 6 Pro/6 2023 și este ușor de pus și de scos.

Funcția de wake/sleep vă permite să economisiți energia bateriei printr-un răspuns instantaneu la închiderea sau deschiderea capacului frontal al tabletei Xiaomi 6 Pro/6 2023.

Caracteristici:
– Design rotativ la 360° pentru a satisface diferitele nevoi ale dumneavoastră.
– Funcție de wake/sleep automată.
– Margini înalte de 8 mm, anti-zgârieturi, pentru protejarea lentilei și a ecranului.
– Design cu decupaje precise pentru acces la butoane, cameră și porturi.

Evidențiați:
– Capac frontal din piele format din trei straturi + capac transparent pe spate.
– Ajustare unghiulară rotativă pentru vizualizare flexibilă în modul peisaj și portret.
– Design ultra-subțire și ușor, ușor de transportat.
– Compatibila cu atașarea și încărcarea stiloului.
– Margini înalte pentru protecția ecranului și a camerei.

1 review pentru Husa cu Stand Rotativ pt. Xiaomi Pad 6 (Pro) 11.0 inch, Smart Cover – Navy Green

 1. revomag

  Aceasta este husa perfectă pentru tableta ta Xiaomi! Husa cu Stand Rotativ pentru Xiaomi Pad 6 (Pro) de 11,0 inch este alegerea ideală pentru tine.

  Ai nevoie de protecție și funcționalitate? Această husă are tot ce îți dorești și mai mult! Concepută special pentru modelele Xiaomi Pad 6 și 6 Pro, această husă oferă un design elegant, subțire și ușor, perfect adaptat la tableta ta. Este important să menționez că această husă nu este compatibilă cu Xiaomi Pad 5, așa că te rog să te asiguri că îți verifici modelul tabletei înainte de a plasa comanda.

  Cu suportul inteligent pentru stilou Xiaomi integrat, poți purta stiloul și tableta ta cu ușurință, fără a afecta încărcarea wireless a pen-ului. Acesta este un plus semnificativ, care oferă și mai multă comoditate utilizării tale zilnice.

  Designul rotativ la 360 de grade îți permite să ajustezi poziția tabletei în modul portret sau peisaj, pentru a obține mereu un unghi de vizualizare optim. Iar funcția de wake/sleep automată te ajută să economisești energia bateriei tabletei printr-un răspuns instantaneu la închiderea sau deschiderea capacului frontal al tabletei.

  Această husă oferă o protecție integrală pentru camera tabletei, datorită unui protector de lentilă inclus. Marginile înalte de 8 mm sunt anti-zgârieturi, asigurând protecție pentru lentilă și ecran. Butoanele sunt accesibile liber, permițându-ți să manevrezi tableta fără restricții.

  De asemenea, este important să menționăm că husa este compatibilă cu atașarea și încărcarea stiloului, oferindu-ți să ții totul într-un singur loc.

  În plus, husa are un design ultra-subțire și ușor, ușor de transportat oriunde ai merge.

  Această husă este esențială pentru a avea o experiență de utilizare îmbunătățită și pentru a-ți proteja investiția. Comandă acum husa cu Stand Rotativ pentru Xiaomi Pad 6 (Pro) de 11,0 inch și bucură-te de toate beneficiile oferite de această husă elegantă și funcțională!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa cu Stand Rotativ pt. Xiao...

61,00 lei

În stoc