Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022 cu Stand si suport S-Pen

Descriere produs:
– Compatibilitate perfectă: Conceput special pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022 (SM-X900/X906). Nu este compatibila cu alte modele de tablete. Verificați numărul de model al tabletei dumneavoastră.
– Aderență magnetică: Capacul inteligent se atașează magnetic pe spatele tabletei Galaxy Tab S8 Ultra pentru protecție și activează funcția de wake/sleep automată – o soluție convenabilă pentru utilizare.
– Suport pentru S Pen încorporat: Designul prietenos oferă un loc special pentru S Pen, astfel încât să nu se piardă și să fie accesibil oricând, de asemenea, susține încărcarea magnetică fără fir a S Pen pe spatele carcasei (doar husa, alte accesorii nu sunt incluse).
– Subțire și ușor: Designul unic compact și ușor nu adaugă volum tabletei și protejează eficient partea frontală și spatele tabletei Galaxy Tab S8 Ultra împotriva zgârieturilor și prafului.

Această husă magnetică este un partener de încredere pentru tableta dumneavoastră Samsung Galaxy Tab S8 14.6. Cu funcția de aderență magnetică, aceasta se atașează cu ușurință pe spatele tabletei, oferind protecție sigură și activând automat funcția de trezire/hibernare. Designul inteligent include, de asemenea, un suport pentru S Pen, care vă permite să aveți acces rapid și ușor la acesta, prevenind pierderea și susținând încărcarea wireless a acestuia. Cu un profil subțire și ușor, această husă nu adaugă volum tabletei, menținând în același timp eleganța și estetica. Protejați-vă tableta Samsung Galaxy Tab S8 împotriva zgârieturilor și prafului cu această husă magnetică de înaltă calitate.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022 Smart Cover cu Stand si suport S-Pen

 1. revomag

  Descoperă protecția perfectă pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022!

  Vrei să-ți protejezi noul Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022 în stil, fără să îi adaugi volum? Noi avem soluția perfectă pentru tine – Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022!

  Cu un design ingenios și aderență magnetică, această husă inteligentă se atașează ușor pe spatele tabletei tale Galaxy Tab S8 Ultra, furnizând protecție totală împotriva zgârieturilor și prafului. Dar nu se oprește aici!

  Iată de ce ar trebui să alegi Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022:

  • Compatibilitate perfectă: Concepută special pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022 (SM-X900/X906). Nu este compatibilă cu alte modele de tablete. Verificăți numărul de model al tabletei dumneavoastră.
  • Suport pentru S Pen incorporat: Designul prietenos oferă un loc special pentru S Pen, astfel încât să nu se piardă și să fie accesibil oricând. Mai mult, husa susține încărcarea magnetică fără fir a S Pen pe spatele carcasei. Nu te mai stresa cu căutarea stiloului!
  • Funcția de trezire/hibernare automată: Capacul inteligent se atașează magnetic pe spatele tabletei Galaxy Tab S8 Ultra și activează automat funcția de wake/sleep a tabletei. Totul se întâmplă cu un singur gest, economisindu-ți bateria și timpul prețios.
  • Subțire și ușoară: Cu un profil subțire și ușor, această husă nu adaugă volum tabletei tale, menținând în același timp eleganța și estetica tabletei. Ai cea mai bună protecție fără a compromite aspectul subțire al dispozitivului.

  Alege Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 inch 2022 și bucură-te de protecție și funcționalitate premium în același timp! Comandă acum și obține cel mai bun companion pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab S8 Ultra!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Magnetica Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Husa Magnetica pentru Samsung ...

169,00 lei

Stoc epuizat