Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S9 11 inch (2023) cu Stand si suport S-Pen

Descriere produs:
– Compatibilitate perfectă: Conceput special pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9″ SM-X510/X516/X518 si Galaxy Tab S9 11″ SM-X710/X716/X718. Nu este compatibila cu alte modele de tablete. Verificați numărul de model al tabletei dumneavoastră.
– Aderență magnetică: Capacul inteligent se atașează magnetic pe spatele tabletei Galaxy Tab S9 pentru protecție și activează funcția de wake/sleep automată – o soluție convenabilă pentru utilizare.
– Suport pentru S Pen încorporat: Designul prietenos oferă un loc special pentru S Pen, astfel încât să nu se piardă și să fie accesibil oricând, de asemenea, susține încărcarea magnetică fără fir a S Pen pe spatele carcasei (doar husa, alte accesorii nu sunt incluse).
– Subțire și ușor: Designul unic compact și ușor nu adaugă volum tabletei și protejează eficient partea frontală și spatele tabletei Galaxy Tab S9 împotriva zgârieturilor și prafului.

Această husă magnetică este un partener de încredere pentru tableta dumneavoastră Samsung Galaxy Tab S9. Cu funcția de aderență magnetică, aceasta se atașează cu ușurință pe spatele tabletei, oferind protecție sigură și activând automat funcția de trezire/hibernare. Designul inteligent include, de asemenea, un suport pentru S Pen, care vă permite să aveți acces rapid și ușor la acesta, prevenind pierderea și susținând încărcarea wireless a acestuia. Cu un profil subțire și ușor, această husă nu adaugă volum tabletei, menținând în același timp eleganța și estetica. Protejați-vă tableta Samsung Galaxy Tab S9 împotriva zgârieturilor și prafului cu această husă magnetică de înaltă calitate.

1 review pentru Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S9 (FE) 11 inch 2023, Smart Cover cu Stand si suport S-Pen

 1. revomag

  Descoperă protecția perfectă pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab S9!

  • Husa magnetică cu suport și suport S-Pen oferă compatibilitate perfectă cu modelele Samsung Galaxy Tab S9 11 inch (2023) SM-X710/SM-X716B/SM-X718U.
  • Protecție magnetică avansată: Capacul inteligent se atașează magnetic pe spatele tabletei pentru protecție, oferindu-ți un partener de încredere pentru tableta ta.
  • Comoditatea la îndemână: Funcția de trezire/hibernare automată facilitează utilizarea zilnică a tabletei tale, economisind energie și timp.
  • Accesibilitatea și siguranța S Pen-ului: Designul cu suport încorporat pentru S Pen asigură că acesta este mereu la îndemână, prevenind pierderea și susținând încărcarea wireless a acestuia.
  • Protejați-ți tableta în stil: Husa subțire și ușoară protejează tableta ta Galaxy Tab S9 de zgârieturi, praful și alte daune, menținând în același timp eleganța și estetica acesteia.
  • Material de înaltă calitate: Învelișul de protecție este realizat din materiale premium, conferindu-i durabilitate și rezistență în timp.

  Alege acum Husa Magnetică pentru Samsung Galaxy Tab S9 11 inch (2023) cu Stand și suport S-Pen și asigură-ți tableta ta de o protecție completă și elegantă!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


d9ba98742ac2309a7d61099774289a64-jpg Husa Magnetica pentru Samsung ...

129,00 lei

În stoc