Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S9 Plus 12.4 Inch 2023 cu Stand si suport S-Pen

Descriere produs:
– Compatibilitate perfectă: Conceput special pentru Samsung Tab S9+ Plus / Tab S9 FE Plus 12.4 Inch SM-X810/SM-X816B/SM-X818U/SM-X616B. Nu este compatibila cu alte modele de tablete. Verificați numărul de model al tabletei dumneavoastră.
– Aderență magnetică: Capacul inteligent se atașează magnetic pe spatele tabletei Galaxy Tab S9+ pentru protecție și activează funcția de wake/sleep automată – o soluție convenabilă pentru utilizare.
– Suport pentru S Pen încorporat: Designul prietenos oferă un loc special pentru S Pen, astfel încât să nu se piardă și să fie accesibil oricând, de asemenea, susține încărcarea magnetică fără fir a S Pen pe spatele carcasei (doar husa, alte accesorii nu sunt incluse).
– Subțire și ușor: Designul unic compact și ușor nu adaugă volum tabletei și protejează eficient partea frontală și spatele tabletei Galaxy Tab S9 împotriva zgârieturilor și prafului.

Această husă magnetică este un partener de încredere pentru tableta dumneavoastră Samsung Galaxy Tab S9+ (FE). Cu funcția de aderență magnetică, aceasta se atașează cu ușurință pe spatele tabletei, oferind protecție sigură și activând automat funcția de trezire/hibernare. Designul inteligent include, de asemenea, un suport pentru S Pen, care vă permite să aveți acces rapid și ușor la acesta, prevenind pierderea și susținând încărcarea wireless a acestuia. Cu un profil subțire și ușor, această husă nu adaugă volum tabletei, menținând în același timp eleganța și estetica. Protejați-vă tableta Samsung Galaxy Tab S9 împotriva zgârieturilor și prafului cu această husă magnetică de înaltă calitate.

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S9 Plus (FE) 12.4 Inch (2023) Smart Cover cu Stand si suport S-Pen – Baby Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Magnetica pentru Samsung ...

139,00 lei

În stoc