Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023 cu Stand si suport S-Pen

Descriere produs:
– Compatibilitate perfectă: Conceput special pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023 SM-X910 SM-X916B SM-X918U. Nu este compatibila cu alte modele de tablete. Verificați numărul de model al tabletei dumneavoastră.
– Aderență magnetică: Capacul inteligent se atașează magnetic pe spatele tabletei Galaxy Tab S9 pentru protecție și activează funcția de wake/sleep automată – o soluție convenabilă pentru utilizare.
– Suport pentru S Pen încorporat: Designul prietenos oferă un loc special pentru S Pen, astfel încât să nu se piardă și să fie accesibil oricând, de asemenea, susține încărcarea magnetică fără fir a S Pen pe spatele carcasei (doar husa, alte accesorii nu sunt incluse).
– Subțire și ușor: Designul unic compact și ușor nu adaugă volum tabletei și protejează eficient partea frontală și spatele tabletei Galaxy Tab S9 împotriva zgârieturilor și prafului.

Această husă magnetică este un partener de încredere pentru tableta dumneavoastră Samsung Galaxy Tab S9. Cu funcția de aderență magnetică, aceasta se atașează cu ușurință pe spatele tabletei, oferind protecție sigură și activând automat funcția de trezire/hibernare. Designul inteligent include, de asemenea, un suport pentru S Pen, care vă permite să aveți acces rapid și ușor la acesta, prevenind pierderea și susținând încărcarea wireless a acestuia. Cu un profil subțire și ușor, această husă nu adaugă volum tabletei, menținând în același timp eleganța și estetica. Protejați-vă tableta Samsung Galaxy Tab S9 împotriva zgârieturilor și prafului cu această husă magnetică de înaltă calitate.

1 review pentru Husa Magnetica pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023 Smart Cover cu Stand si suport S-Pen

 1. revomag

  Descoperă Protecția Perfectă pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023 cu Husa Magnetica!

  • Design special conceput pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023 SM-X910 SM-X916B SM-X918U – Compatibilitatea perfectă asigură o potrivire precisă a tabletei tale
  • Aderență magnetică – o husă inteligentă care se atașează cu ușurință pe spatele tabletei și activează automat funcția de trezire/hibernare – confort și protecție într-o soluție convenabilă
  • Loc special pentru S-Pen, astfel încât să fie mereu la îndemână – Nu îl vei mai pierde niciodată și vei putea să îl încarci wireless direct de pe spatele husei, fără efort suplimentar
  • Subțire, ușor și elegant – Protecție completă pentru fața și spatele tabletei tale Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, fără a adăuga volum suplimentar

  Descoperă partenerul perfect pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra!

  Descoperă calitatea și performanța ireproșabilă a acestei huse magnetice pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023. Cu un design inteligent și inovator, această husă se adaptează perfect tabletei tale și îi oferă protecția de care ai nevoie.

  Protejează-ți tableta de zgârieturi, praful și alte daune accidentale. Aderența magnetică asigură o fixare sigură pe spatele tabletei și activează automat funcția de trezire/hibernare, economisind energia bateriei și simplificându-ți experiența de utilizare.

  Păstrează-ți S-Pen-ul în siguranță și la îndemână, datorită designului special al husei. Nu va mai fi nevoie să îți faci griji că îl vei pierde și vei putea beneficia de încărcare wireless direct de pe spatele husei, fără a fi nevoie de alte accesorii.

  În plus, protejează-ți tableta fără a compromite aspectul și eleganța sa. Husa are un profil subțire și ușor, astfel încât să nu adauge niciun volum suplimentar tabletei tale, menținându-i în același timp estetica impecabilă.

  Alege calitatea și protecția de încredere oferite de această husă magnetică pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 14.6 inch 2023! Descoperă acum cea mai bună opțiune pentru tableta ta.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


65a0660c0165f8fc41df72d8c0918ac8-jpg Husa Magnetica pentru Samsung ...

169,00 lei

În stoc