Husa Ultra Slim pentru tableta LENOVO P11 (TB-J606) / P11 5G (TB-J607) / P11 PLUS (TB-J616) – Nu este compatibila cu alte modele de tablete. Codul il gasiti la Setari – Despre dispozitiv – Numar model.

Este o husa smart cover cu auto Wake / Sleep

Material din piele eco rezistenta care ofera un aspect robust dar si estetic in acelasi timp

Huse de inalta calitate, dedicate pentru Lenovo Tab P11 11 inch

Instalare rapida prin Easy Snap-on.

Protejeaza perfect tableta ta de zgârieturi, praf, șoc-uri si amprente

Prezinta decupaje pentru toate porturile tabletei, nu va fi necesara eliminarea ei.

Stand integrat.

1 review pentru Husa Premium Book Cover Slim LENOVO TAB P11 / P11 5G / P11 PLUS, 11 inch

 1. revomag

  • Protejează-ți tableta Lenovo în stil cu Husa Premium Book Cover Slim! Această husă de înaltă calitate este creată special pentru modelele Lenovo P11, P11 5G și P11 PLUS de 11 inch, oferindu-ți protecție completă împotriva zgârieturilor, prafului, șocurilor și amprentelor.
  • Aspect robust și atrăgător. Husa este confecționată din piele eco rezistentă, oferind o estetică impresionantă și un aspect elegant. Poți fi sigur că vei ieși în evidență cu această husă la tabletă.
  • Utilizare și instalare ușoară. Husa se instalează rapid și simplu prin Easy Snap-on. Nu va fi necesar să o eliminăm pentru accesul la porturile și butoanele tabletei. Totul este la îndemână pentru o utilizare convenabilă.
  • Protejează tableta în întregime. Datorită designului premium slim, husa oferă protecție 360° pentru tableta ta Lenovo. Fără a adăuga greutate în plus și fără a compromite stilul, vei putea transporta tableta cu ușurință oriunde ai merge.
  • Funcționalitate inteligentă cu auto Wake/Sleep. Printr-un simplu deschidere sau închidere a husă, tableta va intra automat în modul de așteptare sau de activare. Economisește energie și prelungește durata bateriei tabletei tale.
  • Stand integrat pentru confort sporit. Husa dispune de un stand integrat, astfel încât să poți utiliza tableta într-un mod confortabil, fără a o ține în mână. Fii mai productiv și bucură-te de divertisment în cel mai comod mod posibil.
  • Compatibilitate perfectă. Această husă smart cover se potrivește perfect pentru modelele Lenovo P11, P11 5G și P11 PLUS de 11 inch, asigurând o protecție perfectă și funcționalitate impecabilă.

  Protejează-ți tableta de ultimă generație cu stil și eleganță. Alege Husa Premium Book Cover Slim pentru Lenovo P11 de 11 inch și bucură-te de protecție superioară și o experiență de utilizare îmbunătățită!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


husa-premium-book-cover-slim-lenovo-tab-p11-plus-tb-j606-tb-j616-113743-jpg Husa Premium Book Cover Slim L...

59,00 lei

Stoc epuizat