Descoperă eleganța și funcționalitatea Husa Premium Book Cover Slim pentru tableta Xiaomi Pad 5 Pro 12.4″! Această husă smart cover ultra subțire nu numai că oferă un aspect robust și plăcut ochiului, dar vine și echipată cu caracteristici inteligente care fac din experiența ta cu tableta o adevărată plăcere.

Materialul de înaltă calitate, rezistent și ecologic, asigură protecție împotriva zgârieturilor, prafului, șocurilor și amprentelor nedorite. În plus, funcția de auto Wake/Sleep îți permite să economisești bateria tabletei, deoarece aceasta se activează sau se dezactivează automat atunci când deschizi sau închizi husa.

Cu un montaj simplu și rapid prin sistemul Easy Snap-on, poți instala husa în doar câteva secunde, fără a fi necesară eliminarea tabletei. Decupajele precise pentru toate porturile tabletei asigură un acces ușor la toate funcțiile și caracteristicile, fără a fi nevoie să scoți tableta din husă.

Încântă-te de standul integrat al husei, care îți permite să ajustezi unghiul de vizualizare pentru confort maxim atunci când urmărești filme, navighezi pe internet sau citești. Cu Husa Premium Book Cover Slim, vei găsi echilibrul perfect între stil, protecție și funcționalitate pentru tableta ta Xiaomi Pad 5 Pro 12.4″ (2023).

Alege calitatea și îmbunătățește experiența pe care o ai cu tableta ta Xiaomi Pad 5 Pro 12.4″ cu ajutorul Husa Premium Book Cover Slim!

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Premium Book Cover Slim Xiaomi Pad 5 Pro 12.4″ (2023)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


husa-premium-book-cover-slim-xiaomi-pad-5-pro-12-4-20234125-jpg Husa Premium Book Cover Slim X...

49,00 lei

În stoc