Despre acest produs: Aceasta husa din silicon este compatibila NUMAI cu tabletele Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 2022 (SM-X800/X806), Galaxy Tab S7 Plus 12.4” 2020 SM-T970 T975 si Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ 2021 (SM-T730/T736) va rugam sa verificati codul dispozitivului dvs. inainte de a plasa comanda la Setari – Informatii dispozitiv – Numar Model

Fabricata din materiale premium, durabila si flexibila, usoara si foarte subtire.

Atasare Magnetica – Husa se ataseaza magnetic la tableta si asigura o fixare sigura, protejand dispozitivul de zgarieturi si daune zilnice fara a adauga grosime tabletei.

Stand magnetic: Husa se fixeaza magnetic in pozitia dorita, asigurand astfel unghiuri confortabile de vizionare.

Auto Wake / Sleep : Ecranul se va deschide automat odata cu husa pentru a proteja si conserva durata de viata a bateriei.

Suport pentru stylus: Stylus-ul tabletei se poate atasa in 3 pozitii – inauntrul husei, pe margine sau pe spate.

1 review pentru Husa Premium Magnetica Ultra Slim pt. Samsung Tab S8 / S7 Plus / S7 FE 12.4 inch (2020-2022)

 1. revomag

  🔥 Husa Premium Magnetica Ultra Slim pt. Samsung Tab S8 / S7 Plus / S7 FE 12.4 inch (2020-2022) – Protejeaza si impresioneaza! 🔥

  Descopera cea mai eleganta si practica husa magnetica pentru tableta ta Samsung! Designul ultra-subtire, calitatea premium si functionalitatile inovatoare fac din aceasta husa alegerea perfecta pentru a-ti proteja dispozitivul si pentru a te diferentia in multime.

  ✔️ Compatibilitate perfecta: Aceasta husa este conceputa special pentru tabletele Samsung Galaxy Tab S8 Plus 12.4 inch 2022 (cod SM-X800/X806), Galaxy Tab S7 Plus 12.4” 2020 (cod SM-T970/T975) si Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ 2021 (cod SM-T730/T736). Verifica codul dispozitivului tau in Setari – Informatii dispozitiv – Numar Model pentru a te asigura ca husa se potriveste perfect.

  ✔️ Protectie completa si usoara: Fabricata din materiale premium, aceasta husa durabila si flexibila ofera o protectie superioara impotriva zgarieturilor si daunelor zilnice fara a adauga grosime tabletei. Cu o greutate redusa si un design ultra-subtire, husa ofera o experienta de utilizare confortabila.

  ✔️ Atasare magnetica si stand integrat: Husa se ataseaza magnetic de tableta, asigurand o fixare sigura si stabila. Astfel, dispozitivul tau va fi protejat in orice moment. De asemenea, husa dispune de un stand integrat care permite ajustarea unghiului de vizualizare pentru un confort maxim la utilizare.

  ✔️ Smart Auto Wake / Sleep: Cu aceasta husa magnetica, ecranul tabletei se va deschide automat odata cu deschiderea husa pentru a-ti economisi energia bateriei si pentru a mentine tableta gata de actiune in orice moment.

  ✔️ Suport pentru stylus: Husa dispune de un suport special pentru stylus, astfel incat sa-l poti avea mereu la indemana. Poti alege intre 3 pozitii pentru a-l atasat: inauntrul husei, pe margine sau pe spate.

  🏆 Alege husa Premium Magnetica Ultra Slim pentru a-ti proteja si a-ti exprima stilul unic! Comanda acum si beneficiaza de protectie premium pentru tableta ta Samsung! 🏆

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


husa-premium-magnetica-ultra-slim-pt-samsung-tab-s8-s7-plus-s7-fe-12-43648-jpg Husa Premium Magnetica Ultra S...