Această husă premium Smart Cover este proiectată special pentru iPad-ul cel mai nou de a 10-a generație, cu un ecran de 10,9 inch, lansat în 2022. Compatibilitatea perfectă a acestei huse este garantată de numerele de model A2696, A2757 și A2777. Vă rugăm să rețineți că această husă nu este compatibilă cu alte dispozitive iPad.

Designul inovator cu rotire la 360 de grade vă permite să rotiți dispozitivul atât pe verticală, cât și pe orizontală, astfel încât să puteți folosi iPad-ul în orice poziție vă este confortabilă. Acoperirea cu magnet încorporat oferă funcții de repaus/trezire automată, economisind energia bateriei și prelungind durata de așteptare a dispozitivului.

Această husă premium dispune și de un suport încorporat pentru creionul Apple, asigurându-vă că acesta va fi mereu în siguranță și la îndemână. Există găuri speciale în spatele suportului, astfel încât să puteți introduce și extrage creionul cu ușurință. Vă rugăm să rețineți că creionul nu este inclus în pachet.

Calitatea superioară a acestei huse permite acces facil la toate funcțiile dispozitivului dvs., inclusiv la camera, difuzorul, porturile și butoanele, fără a fi nevoie să scoateți iPad-ul din husă. Cu această husă specială, designul și performanțele remarcabile ale iPad-ului dvs. de a 10-a generație vor fi protejate în întregime.

Investiți în această husă premium Smart Cover pentru iPad și veți beneficia de funcționalitate, protecție și încredere.

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


664d1e7d2e5e077b15db5b7999d710af-jpg Husa Premium Smart Cover pt. A...

61,00 lei

În stoc