Produsul nostru, Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Lavanda, este alegerea perfectă pentru a proteja și a îmbunătăți experiența utilizării iPad-ului tău de a 10-a generație.

Construită special pentru ultima versiune de iPad de 10,9 inchi, lansat în 2022 (Număr de model: A2696 A2757 A2777), această husă rotativă oferă protecție completă împotriva șocurilor și zgârieturilor, asigurând aspectul impecabil al dispozitivului tău pentru mai mult timp.

Realizată din spate flexibil din silicon și husă TPU, husa iPad 10.9 2022 nu doar protejează dispozitivul, ci îi conferă și un aspect elegant și subțire. Cu un magnet puternic care asigură închiderea carcasei rotative, aceasta este ușor de fixat și dezactivat, oferindu-ți posibilitatea de a-ți ajusta unghiul de vizualizare în funcție de preferințele tale.

Cu un ecran rotativ la 360 de grade, această husă îți permite să utilizezi dispozitivul în diferite unghiuri pentru vizualizare sau tastare, sporind astfel confortul utilizării tale zilnice. Mai mult decât atât, husa dispune de un suport integrat pentru creionul Apple, astfel încât să-l ai mereu la îndemână și bine protejat.

Funcția de reactivare/reactivare automată face ca husa să fie și mai convenabilă, intrând automat în modul de repaus sau revenind la viață odată ce deschizi sau închizi capacul. Astfel, economisești bateria și te poți bucura de durata de viață extinsă a dispozitivului tău.

Încheiăm prin a-ți spune că această husă este doar compatibilă cu iPad-ul de a 10-a generație de 10,9 inchi și nu este potrivită pentru alte modele de iPad, cum ar fi iPad-urile de 10.2 9/8/7 generație. Alege smart și protejează-ți iPad-ul cu Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Ice Blue!

1 review pentru Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Lavanda

 1. revomag

  Protejează și îmbunătățește-ți experiența iPad-ului tău cu Husa Premium Smart Cover!

  • Protecție completă: Realizată special pentru iPad-ul de a 10-a generație cu ecran de 10.9 inchi, această husă oferă o protecție excelentă împotriva șocurilor și zgârieturilor, menținând aspectul impecabil al dispozitivului tău.
  • Design elegant și subțire: Confecționată din spate flexibil din silicon și husă TPU, husa noastră iPad 10.9 2022 nu doar protejează dispozitivul, ci îi conferă și un aspect rafinat și subțire.
  • Magnet puternic pentru închidere: Cu un magnet puternic integrat, husa se închide ferm și se deschide ușor, oferindu-ți confort și accesibilitate maximă.
  • Unghi de vizualizare ajustabil: Datorită ecranului rotativ la 360 de grade, poți ajusta unghiul de vizualizare pentru a-ți oferi cel mai confortabil mod de utilizare în funcție de preferințele tale.
  • Suport pentru creion Apple: Husa noastră Premium Smart Cover are un suport integrat pentru creionul Apple, astfel încât să-l ai mereu la îndemână și protejat în siguranță.
  • Funcție de reactivare/reactivare automată: Husa intră în modul de repaus sau revine la viață automat odată ce deschizi sau închizi capacul, economisind bateria și prelungind durata de viață a dispozitivului tău.
  • Compatibilitate perfectă: Acest model de husă este exclusiv compatibil cu iPad-ul de a 10-a generație de 10.9 inchi (lansat în 2022) și nu este potrivit pentru alte modele de iPad.

  Alege acum Husa Premium Smart Cover pentru a-ți proteja iPad-ul și pentru a-ți upgrada experiența utilizării!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Premium Smart Cover pt. A...

61,00 lei

Doar 2 rămase în stoc