Produsul nostru, Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Roz, este alegerea perfectă pentru a proteja și a îmbunătăți experiența utilizării iPad-ului tău de a 10-a generație.

Construită special pentru ultima versiune de iPad de 10,9 inchi, lansat în 2022 (Număr de model: A2696 A2757 A2777), această husă rotativă oferă protecție completă împotriva șocurilor și zgârieturilor, asigurând aspectul impecabil al dispozitivului tău pentru mai mult timp.

Realizată din spate flexibil din silicon și husă TPU, husa iPad 10.9 2022 nu doar protejează dispozitivul, ci îi conferă și un aspect elegant și subțire. Cu un magnet puternic care asigură închiderea carcasei rotative, aceasta este ușor de fixat și dezactivat, oferindu-ți posibilitatea de a-ți ajusta unghiul de vizualizare în funcție de preferințele tale.

Cu un ecran rotativ la 360 de grade, această husă îți permite să utilizezi dispozitivul în diferite unghiuri pentru vizualizare sau tastare, sporind astfel confortul utilizării tale zilnice. Mai mult decât atât, husa dispune de un suport integrat pentru creionul Apple, astfel încât să-l ai mereu la îndemână și bine protejat.

Funcția de reactivare/reactivare automată face ca husa să fie și mai convenabilă, intrând automat în modul de repaus sau revenind la viață odată ce deschizi sau închizi capacul. Astfel, economisești bateria și te poți bucura de durata de viață extinsă a dispozitivului tău.

Încheiăm prin a-ți spune că această husă este doar compatibilă cu iPad-ul de a 10-a generație de 10,9 inchi și nu este potrivită pentru alte modele de iPad, cum ar fi iPad-urile de 10.2 9/8/7 generație. Alege smart și protejează-ți iPad-ul cu Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Ice Blue!

1 review pentru Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Roz

 1. revomag

  Produsul nostru, Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Roz, este alegerea perfectă pentru a proteja și a îmbunătăți experiența utilizării iPad-ului tău de a 10-a generație. Cu această husă rezistentă și elegantă, vei avea tot ce ai nevoie la îndemână pentru a-ți transforma iPad-ul într-o stație de lucru portabilă!

  Beneficiile remarcabile ale acestui produs includ:

  Protecție completă și durabilă: Husa noastră Premium Smart Cover este construită pentru a oferi o protecție completă împotriva zgârieturilor, șocurilor și murdăriei, protejând astfel aspectul impecabil al iPad-ului tău pe termen lung.

  Design elegant și subțire: Cu spatele flexibil din silicon și husa TPU, husa iPad 10.9 2022 nu doar protejează dispozitivul, ci îi conferă și un aspect elegant și subțire. Veți atrage cu siguranță atenția tuturor!

  Magnet puternic și închidere sigură: Cu un magnet puternic care asigură închiderea carcasei rotative, aceasta este ușor de fixat și dezactivat, oferindu-ți posibilitatea de a-ți ajusta unghiul de vizualizare în funcție de preferințele tale. Fă ca iPad-ul tău să se mențină stabil și securizat!

  Multiple unghiuri de vizualizare: Cu un ecran rotativ la 360 de grade, această husă îți permite să utilizezi dispozitivul în diferite unghiuri pentru vizualizare sau tastare, sporind astfel confortul utilizării tale zilnice.

  Suport integrat pentru creionul Apple: Husa dispune de un suport integrat special conceput pentru creionul Apple, astfel încât să-l ai mereu la îndemână și bine protejat. Niciodată nu vei mai pierde creionul!

  Funcție de reactivare/reactivare automată: Husa noastră Premium Smart Cover are o funcție inteligentă de reactivare/reactivare automată, care intră automat în modul de repaus sau revenire la viață odată ce deschizi sau închizi capacul. Economisești bateria și te poți bucura de durata de viață extinsă a dispozitivului tău.

  Nu aștepta să-ți înveți lecția pe cale grea! Protejează-ți investiția și alege Husa Premium Smart Cover pt. Apple iPad 10th Gen. 10.9 inch cu Stand Rotativ – Roz astăzi!

  Nota: Această husă este compatibilă numai cu iPad-ul de a 10-a generație de 10,9 inchi și nu este potrivită pentru alte modele de iPad, cum ar fi iPad-urile de 10.2 9/8/7 generație.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Premium Smart Cover pt. A...

61,00 lei

Doar 1 rămase în stoc