Husa pentru Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ din Silicon TPU, Transparenta

Caracteristici:

– Potrivire perfectă: Proiectată special pentru tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+ de 12,4 inch, model 2023 SM-X610/SM-X616.
– Subțire și ușoară: Fabricată dintr-un TPU flexibil și neted, carcasa din spate este durabilă, ușoară și oferă protecție. Designul transparent și rezistent la apă protejează prețioasa ta tabletă Samsung Galaxy Tab S9 FE+.
– Protecție la șocuri: Designul îmbunătățit cu pernă de aer la cele patru colțuri oferă protecție suplimentară împotriva căderilor pentru ecranul și camera tabletei.
– Protecție împotriva zgârieturilor: Fabricată dintr-un TPU transparent, cu margini ridicate, care păstrează designul și logo-ul original al tabletei Samsung Tab S9 FE+, protejându-l în același timp de zgârieturi.
– Design prietenos utilizatorului: Decupajele precise permit accesul complet la cameră, difuzoare, porturi și butoane, fără a fi necesară îndepărtarea husă.

Asigură-te că protejezi investiția ta valoroasă, cu o husă special concepută pentru tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+ de 12,4 inch. Această husă transparentă din Silicon TPU este concepută pentru a se potrivi perfect și a proteja tableta de zgârieturi, șocuri și picături accidentale. Realizată din TPU flexibil și neted, husa este durabilă și ușoară, permițându-ți să o iei cu tine în deplasări fără să adauge greutate suplimentară. Designul transparent și rezistent la apă asigură o protecție eficientă a tabletei tale împotriva elementelor externe, fără a ascunde aspectul elegant și logo-ul original al tabletei. De asemenea, husa dispune de un design cu colțuri prevăzute cu pernă de aer, care asigură o protecție sporită pentru ecran și cameră. Cu decupaje precise pentru acces facil la cameră, difuzoare, porturi și butoane, poți utiliza tableta în mod confortabil, fără a fi necesar să îndepărtezi husa. Protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+ cu stil și funcționalitate!

1 review pentru Husa pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ Silicon TPU, Transparenta

 1. revomag

  Atinge nivelul următor de protecție și stil pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ cu husa transparentă din Silicon TPU! Nu lăsa tableta ta de preț să fie vulnerabilă la zgârieturi sau șocuri și investește în această husă de calitate superioară care îmbină designul elegant cu funcționalitatea de top.

  Caracteristicile premium ale husei Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ din Silicon TPU te vor impresiona de la prima atingere. Folia flexibilă și ușoară protejează dispozitivul fără a-i compromite aspectul elegant, lăsându-ți tableta să strălucească în toată splendoarea sa.

  Dincolo de aspectul său atractiv, husa oferă protecție avansată împotriva impactului și zgârieturilor. Aceasta este proiectată special pentru a asigura o potrivire perfectă, protejând în același timp fiecare aspect al tabletei tale. Cu margini ridicate, husa protejează ecranul și camera de zgârieturi, păstrând în același timp aspectul original al dispozitivului.

  Designul ergonomic al husei este perfect adaptat pentru a facilita accesul la toate porturile, butoanele și funcțiile tabletei tale Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″. Decupajele precise asigură utilizarea confortabilă a dispozitivului fără a fi nevoie să îndepărtezi husa.

  Cu o protecție sporită la colțuri, husa oferă un nivel suplimentar de siguranță împotriva căderilor sau loviturilor accidentale. Perna de aer integrată asigură absorbția șocurilor pentru a proteja ecranul și camera dispozitivului, oferindu-ți o liniște deplină în utilizarea zilnică a tabletei tale.

  Materialul transparent și rezistent la apă conferă unei tablete Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ protecția necesară împotriva elementelor externe, permițându-ți să te bucuri de experiența utilizării fără griji. Cu această husă, vei putea păstra aspectul impecabil al tabletei tale pentru mai mult timp, protejându-ți astfel investiția în tehnologie.

  Alege calitatea, alege stilul, alege husa din Silicon TPU transparent pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ pentru a te bucura de o experiență completă și sigură în utilizarea tabletei tale. Oferă-ți libertatea de a te concentra pe ceea ce contează cu această husă elegantă și funcțională, care îți va completa perfect dispozitivul.

  Protejează-ți tableta cu stil și tinerețe! Optează pentru o protecție de top, alege husa transparentă din Silicon TPU și redescoperă plăcerea unei experiențe de utilizare completă și sigure pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Samsung Galaxy Tab S9...

32,00 lei

În stoc