Husa pentru Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ din Silicon TPU, Transparenta

Caracteristici:

– Potrivire perfectă: Proiectată special pentru tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+ de 12,4 inch, model 2023 SM-X610/SM-X616.
– Subțire și ușoară: Fabricată dintr-un TPU flexibil și neted, carcasa din spate este durabilă, ușoară și oferă protecție. Designul transparent și rezistent la apă protejează prețioasa ta tabletă Samsung Galaxy Tab S9 FE+.
– Protecție la șocuri: Designul îmbunătățit cu pernă de aer la cele patru colțuri oferă protecție suplimentară împotriva căderilor pentru ecranul și camera tabletei.
– Protecție împotriva zgârieturilor: Fabricată dintr-un TPU transparent, cu margini ridicate, care păstrează designul și logo-ul original al tabletei Samsung Tab S9 FE+, protejându-l în același timp de zgârieturi.
– Design prietenos utilizatorului: Decupajele precise permit accesul complet la cameră, difuzoare, porturi și butoane, fără a fi necesară îndepărtarea husă.

Asigură-te că protejezi investiția ta valoroasă, cu o husă special concepută pentru tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+ de 12,4 inch. Această husă transparentă din Silicon TPU este concepută pentru a se potrivi perfect și a proteja tableta de zgârieturi, șocuri și picături accidentale. Realizată din TPU flexibil și neted, husa este durabilă și ușoară, permițându-ți să o iei cu tine în deplasări fără să adauge greutate suplimentară. Designul transparent și rezistent la apă asigură o protecție eficientă a tabletei tale împotriva elementelor externe, fără a ascunde aspectul elegant și logo-ul original al tabletei. De asemenea, husa dispune de un design cu colțuri prevăzute cu pernă de aer, care asigură o protecție sporită pentru ecran și cameră. Cu decupaje precise pentru acces facil la cameră, difuzoare, porturi și butoane, poți utiliza tableta în mod confortabil, fără a fi necesar să îndepărtezi husa. Protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE+ cu stil și funcționalitate!

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4″ Silicon TPU, Transparenta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Samsung Galaxy Tab S9...

32,00 lei

În stoc