Această husă este perfect compatibilă cu noul Samsung Galaxy Tab A9 8.7 (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este compatibilă cu alte modele de tablete.

Capacul superior al acestei huse pentru Galaxy Tab A9 se pliază pentru a forma un suport, oferind astfel o poziție stabilă pentru vizionarea și tastarea comodă.

Decupajele precise ale husei pentru Galaxy Tab A9 8.7″ se potrivesc perfect cu tableta dumneavoastră. Acces complet la toate funcțiile și controlurile fără a fi nevoie să scoateți husa. Ușor și convenabil de utilizat.

Exteriorul din piele premium PU, interiorul moale din microfibră și coperta din silicon durabilă de pe spate protejează tableta Galaxy A9 împotriva șocurilor și zgârieturilor din viața de zi cu zi.

Designul subțire și ușor al acestei huse nu va adăuga volum tabletei dumneavoastră Galaxy Tab A9 2023. Se fixează și se scoate ușor. O puteți transporta împreună cu dispozitivul oriunde și oricând.

De asemenea, acest smart cover dispune de funcție de trezire/hibernare pentru economisirea energiei.

Alege cea mai bună protecție pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch cu această husă siliconică TPU ultra subțire de culoare Ice Blue.

1 review pentru Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Ice Blue

 1. revomag

  Această ofertă este pentru o husă siliconică TPU ultra subțire de culoare Ice Blue potrivită pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch. Indiferent că vă aflați în călătorie sau la birou, această husă vă va oferi protecție și funcționalitate la superlativ.

  Ce face această husă să se remarce:

  • Compatibilitate perfectă cu modelul de tabletă Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, cu numărul serie SM-X110, SM-X115, SM-X117 (2023).
  • Designul cu capac pliabil al husei permite utilizatorilor să obțină o poziție stabilă pentru vizionare și tastare comodă.
  • Decupajele precise asigură accesul complet la funcțiile și controalele tabletei, fără a fi necesară scoaterea husei.
  • Exteriorul din piele premium PU și interiorul moale din microfibră protejează tableta de daunele zilnice, precum zgârieturi și șocuri accidentale.
  • Designul subțire și ușor nu adaugă volum tabletei și permite transportul facil în orice context.
  • Funcția de trezire/hibernare inteligentă economisește energia bateriei.

  Cumpărați acum această husă elegantă și funcțională pentru a oferi cea mai bună protecție pentru tableta dumneavoastră Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch! Poți fi sigur că vei fi în tendință și că dispozitivul tău va fi protejat în orice situație.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Tableta Samsung Galax...

46,00 lei

Doar 1 rămase în stoc