Această husă este perfect compatibilă cu noul Samsung Galaxy Tab A9 8.7 (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este compatibilă cu alte modele de tablete.

Capacul superior al acestei huse pentru Galaxy Tab A9 se pliază pentru a forma un suport, oferind astfel o poziție stabilă pentru vizionarea și tastarea comodă.

Decupajele precise ale husei pentru Galaxy Tab A9 8.7″ se potrivesc perfect cu tableta dumneavoastră. Acces complet la toate funcțiile și controlurile fără a fi nevoie să scoateți husa. Ușor și convenabil de utilizat.

Exteriorul din piele premium PU, interiorul moale din microfibră și coperta din silicon durabilă de pe spate protejează tableta Galaxy A9 împotriva șocurilor și zgârieturilor din viața de zi cu zi.

Designul subțire și ușor al acestei huse nu va adăuga volum tabletei dumneavoastră Galaxy Tab A9 2023. Se fixează și se scoate ușor. O puteți transporta împreună cu dispozitivul oriunde și oricând.

De asemenea, acest smart cover dispune de funcție de trezire/hibernare pentru economisirea energiei.

Alege cea mai bună protecție pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch cu această husă siliconică TPU ultra subțire de culoare roz.

1 review pentru Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Roz

 1. revomag

  Ai nevoie de o husă de calitate pentru noua ta tabletă Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch?

  Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Roz este alegerea perfectă!

  • Compatibilitate perfectă: Husa este special concepută pentru modelele Samsung Galaxy Tab A9 8.7 (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la compatibilitatea cu alte tablete.
  • Protecție de încredere: Exteriorul din piele premium PU, interiorul moale din microfibră și coperta din silicon durabilă de pe spate oferă protecție excelentă împotriva șocurilor și zgârieturilor zilnice. Tableta ta Galaxy Tab A9 va fi în siguranță.
  • Funcționalitate inteligentă: Capacul superior al acestei huse nu doar că protejează ecranul, ci se pliază și formează un suport. Astfel, poți poziționa tableta într-un mod confortabil și poți folosi tastatura fără probleme.
  • Accesibilitate maximă: Husa are decupaje precise, astfel încât să poți folosi toate funcțiile și controlurile tabletei tale Galaxy Tab A9 fără a scoate husa. Utilizare ușoară și convenabilă.
  • Design subțire și practic: Husa este subțire și ușoară, fără să adauge volum tabletei tale. Se fixează și se scoate ușor, astfel că o poți transporta oriunde dorești împreună cu dispozitivul.
  • Economisirea energiei: Mai multă viață pentru bateria tabletei tale! Această husă smart cover dispune de funcție de trezire/hibernare, economisind astfel energia.
  • Culoare vibrante și stil: Husa vine într-un elegant roz care va adăuga un strop de stil și personalitate tabletei tale Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch.

  Alege performanța și protecția de încredere cu Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Roz. Comandă acum!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Tableta Samsung Galax...

47,00 lei

În stoc