Această husă este perfect compatibilă cu noul Samsung Galaxy Tab A9 8.7 (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este compatibilă cu alte modele de tablete.

Capacul superior al acestei huse pentru Galaxy Tab A9 se pliază pentru a forma un suport, oferind astfel o poziție stabilă pentru vizionarea și tastarea comodă.

Decupajele precise ale husei pentru Galaxy Tab A9 8.7″ se potrivesc perfect cu tableta dumneavoastră. Acces complet la toate funcțiile și controlurile fără a fi nevoie să scoateți husa. Ușor și convenabil de utilizat.

Exteriorul din piele premium PU, interiorul moale din microfibră și coperta din silicon durabilă de pe spate protejează tableta Galaxy A9 împotriva șocurilor și zgârieturilor din viața de zi cu zi.

Designul subțire și ușor al acestei huse nu va adăuga volum tabletei dumneavoastră Galaxy Tab A9 2023. Se fixează și se scoate ușor. O puteți transporta împreună cu dispozitivul oriunde și oricând.

De asemenea, acest smart cover dispune de funcție de trezire/hibernare pentru economisirea energiei.

Alege cea mai bună protecție pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch cu această husă siliconică TPU ultra subțire de culoare Verde Marin.

1 review pentru Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Verde Marin

 1. revomag

  Această husă pentru Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch îți oferă protecție și stil în același timp!

  Cu un design ultra subțire și modern, această husă este perfectă pentru a-ți păstra tableta în siguranță la fiecare pas.

  Alege o culoare vibrantă, Verde Marin, pentru a adăuga mai multă personalitate dispozitivului tău.

  Beneficii:

  • Designul subțire și ușor nu adaugă volum tabletei tale
  • Exteriorul în piele premium PU și coperta din silicon asigură protecție împotriva șocurilor și zgârieturilor
  • Capacul superior se pliază pentru a forma un suport, oferindu-ți o poziție stabilă pentru vizionarea și tastarea comodă
  • Decupajele precise asigură acces complet la toate funcțiile și controlurile dispozitivului
  • Funcție de trezire/hibernare pentru economisirea energiei

  Această husă este compatibilă doar cu modelul Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Asigură-te că ai ales modelul corect al tabletei tale.

  Protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch cu stil și fii gata să o iei cu tine oriunde! Comandă acum husa siliconică TPU ultra subțire în culoarea Verde Marin!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Tableta Samsung Galax...

47,00 lei

În stoc