Această husă este perfect compatibilă cu noul Samsung Galaxy Tab A9 8.7 (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este compatibilă cu alte modele de tablete.

Capacul superior al acestei huse pentru Galaxy Tab A9 se pliază pentru a forma un suport, oferind astfel o poziție stabilă pentru vizionarea și tastarea comodă.

Decupajele precise ale husei pentru Galaxy Tab A9 8.7″ se potrivesc perfect cu tableta dumneavoastră. Acces complet la toate funcțiile și controlurile fără a fi nevoie să scoateți husa. Ușor și convenabil de utilizat.

Exteriorul din piele premium PU, interiorul moale din microfibră și coperta din silicon durabilă de pe spate protejează tableta Galaxy A9 împotriva șocurilor și zgârieturilor din viața de zi cu zi.

Designul subțire și ușor al acestei huse nu va adăuga volum tabletei dumneavoastră Galaxy Tab A9 2023. Se fixează și se scoate ușor. O puteți transporta împreună cu dispozitivul oriunde și oricând.

De asemenea, acest smart cover dispune de funcție de trezire/hibernare pentru economisirea energiei.

Alege cea mai bună protecție pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch cu această husă siliconică TPU ultra subțire de culoare Verde Menta.

1 review pentru Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Verde Menta

 1. revomag

  Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Verde Menta

  Descriere suplimentară:

  • Protecție completă și eleganță: Această husă de culoare Verde Menta este fabricată dintr-un exterior din piele premium PU și un interior moale din microfibră, care protejează tableta Galaxy Tab A9 8.7 inch împotriva zgârieturilor și șocurilor din viața de zi cu zi.
  • Compatibilitate perfectă: Husa este perfect compatibilă cu noul Samsung Galaxy Tab A9 8.7 (SM-X110, SM-X115, SM-X117) 2023. Asigurați-vă că aveți modelul potrivit pentru a beneficia de o protecție excelentă.
  • Design subțire și ușor: Această husă ultra subțire nu adaugă volum tabletei dumneavoastră și o protejează în același timp. Fixează și scoate husa ușor pentru a o putea transporta oriunde și oricând.
  • Suport pentru vizionare și tastare: Capacul superior al husei se pliază, oferind o poziție stabilă pentru vizionarea video sau tastarea comodă.
  • Acces complet la toate funcțiile: Husa este proiectată cu decupaje precise, astfel încât să aveți acces complet la toate funcțiile și controlurile tabletei Galaxy Tab A9 8.7 inch, fără a fi nevoie să scoateți husa.
  • Economisiți energie: Acest smart cover dispune de funcție de trezire/hibernare, permițându-vă să economisiți energie și să prelungiți durata de viață a bateriei tabletei dumneavoastră.
  • Oferă personalitate: Alege culoarea Verde Menta pentru a adăuga o notă de stil și rafinament tabletei tale Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch.

  Alege cea mai bună protecție și stil pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 8.7 inch cu această husă siliconică TPU ultra subțire de culoare Verde Menta!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Tableta Samsung Galax...

47,00 lei

În stoc