Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, 11 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Ice Blue

Proiectată special pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus de 11 inch (Model SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansată în 2023, husa este perfect compatibilă și oferă o protecție de 360 de grade pentru dispozitivul dumneavoastră.

Funcția de trezire/hibernare automată îți permite să activezi sau să pui tableta în modul de hibernare într-un mod fără probleme. Designul magnetic asigură închiderea securizată a husei, protejând dispozitivul în întregime.

Materialul de calitate include un exterior premium din piele sintetică impermeabilă, un interior special antiderapant și o carcasă din TPU 100%. Aceasta este cu siguranță alegerea perfectă pentru husa Samsung Galaxy Tab A9 Plus.

Husa pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus oferă un suport reglabil cu două unghiuri de vizualizare, un suport pentru tastare și o poziție verticală pentru vizionare ușoară.

Ușoară și ușor de transportat, husa adaugă maximă protecție dispozitivului dumneavoastră fără a adăuga volum suplimentar. Pur și simplu pune-o în geantă și știi că poți citi în orice moment și oriunde.

Husa este fabricată dintr-un material moale, similar pielii și este disponibilă într-o gamă largă de culori atrăgătoare.

1 review pentru Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, 11 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Ice Blue

 1. revomag

  Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, 11 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Ice Blue

  Protejează-ți tableta în stil cu husa perfectă!

  Îți prezentăm husa pt. tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, un accesoriu indispensabil pentru a-ți proteja dispozitivul în stil și cu siguranță deplină. Cu un design modern și funcții inteligente, această husă este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare și a-ți menține tableta cât mai protejată.

  Avantaje cheie:

  • Protecție 360 de grade: Asigură protecție durabilă dispozitivului tău de la toate unghiurile posibile. Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru zgârieturi sau lovituri accidentale.
  • Trezire/hibernare automată: Funcția inteligentă de trezire/hibernare automată îți permite să economisești bateria tabletei și să-ți prelungești durata de utilizare.
  • Design magnetic: Închiderea securizată a husei este garantată de designul magnetic, astfel încât dispozitivul tău să fie complet protejat.
  • Material de calitate: Husa este fabricată din materiale premium, inclusiv piele sintetică impermeabilă și TPU 100%, ceea ce asigură protecție optimă și durabilitate pe termen lung.
  • Suport reglabil: Beneficiază de suport ajustabil cu două unghiuri de vizualizare, astfel încât să poți utiliza tableta în mod confortabil pentru vizionare sau tastare.
  • Ușor de transportat: Husa ultra subțire și ușoară nu adaugă volum suplimentar și este ușor de pus într-o geantă sau rucsac, astfel încât să poți avea tableta protejată în orice moment și oriunde.
  • Disponibilă în mai multe culori: Alege husa care se potrivește cel mai bine personalității tale, având la dispoziție o gamă largă de culori atrăgătoare.

  Această husă este proiectată special pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus de 11 inch (Model SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansată în 2023 și este compatibilă perfect cu aceasta. Oferă protecție excelentă, funcționalitate inteligentă și un aspect elegant. Aceasta este alegerea ideală pentru a-ți proteja dispozitivul de zi cu zi.

  Adaugă la coș acum și bucură-te de toate funcțiile și beneficiile pe care le oferă husa pt. tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Tableta Samsung Galax...

49,00 lei

Doar 1 rămase în stoc