Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, 11 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Roz Piersica

Proiectată special pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus de 11 inch (Model SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansată în 2023, husa este perfect compatibilă și oferă o protecție de 360 de grade pentru dispozitivul dumneavoastră.

Funcția de trezire/hibernare automată îți permite să activezi sau să pui tableta în modul de hibernare într-un mod fără probleme. Designul magnetic asigură închiderea securizată a husei, protejând dispozitivul în întregime.

Materialul de calitate include un exterior premium din piele sintetică impermeabilă, un interior special antiderapant și o carcasă din TPU 100%. Aceasta este cu siguranță alegerea perfectă pentru husa Samsung Galaxy Tab A9 Plus.

Husa pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus oferă un suport reglabil cu două unghiuri de vizualizare, un suport pentru tastare și o poziție verticală pentru vizionare ușoară.

Ușoară și ușor de transportat, husa adaugă maximă protecție dispozitivului dumneavoastră fără a adăuga volum suplimentar. Pur și simplu pune-o în geantă și știi că poți citi în orice moment și oriunde.

Husa este fabricată dintr-un material moale, similar pielii și este disponibilă într-o gamă largă de culori atrăgătoare.

1 review pentru Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, 11 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover – Roz

 1. revomag

  Descoperă o husă elegantă, modernă și funcțională pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 Plus!

  Ai nevoie de o protecție totală pentru noua ta tabletă Samsung Galaxy Tab A9 Plus? Cauti o husă care să fie compatibilă, stylish și ușor de utilizat? Noi avem soluția perfectă pentru tine!

  Husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, 11 inch, Silicon TPU, Ultra Slim Smart Cover este tocmai ceea ce ai nevoie pentru a-ți proteja dispozitivul de zgârieturi, lovituri sau alte daune nedorite.

  Ce face această husă atât de specială?

  • Protecție de 360 de grade: Husa este proiectată special pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus de 11 inch, asigurându-ți o protecție completă în fiecare colț și margini a dispozitivului.
  • Funcția de trezire/hibernare automată: Cu această husă, nu mai trebuie să îți faci griji că uiți să oprești tableta – funcția de trezire/hibernare automată îți permite să activezi sau să pui tableta în modul de hibernare într-un mod fără probleme.
  • Design magnetic: Husa are un design magnetic care asigură închiderea securizată a dispozitivului, protejându-l în întregime și evitând zgârieturile sau lovirile accidentale.
  • Compoziție de calitate: Materialul de calitate include un exterior premium din piele sintetică impermeabilă, un interior special antiderapant și o carcasă din TPU 100% – aceasta este cu siguranță alegerea perfectă pentru husa Samsung Galaxy Tab A9 Plus.
  • Funcționalitate excelentă: Husa oferă nu numai protecție, ci și o gamă largă de funcționalități, cum ar fi un suport reglabil cu două unghiuri de vizualizare, un suport pentru tastare și o poziție verticală pentru vizionare ușoară.
  • Ușor de transportat: Husa este ușoară și ușor de transportat, adăugând maximă protecție dispozitivului tău fără a adăuga volum suplimentar. Pur și simplu pune-o în geantă și știi că poți citi în orice moment și oriunde.
  • Stil și culoare: Husa este fabricată dintr-un material moale, similar pielii și este disponibilă într-o gamă largă de culori atrăgătoare, astfel încât să poți alege varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău.

  Conectează-te cu stil și protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus cu această husă modernă și funcțională. Alege calitatea și funcționalitatea la un preț accesibil! Comandă chiar acum husa pt. Tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus și bucură-te de protecție de calitate superioară!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Tableta Samsung Galax...

49,00 lei

Stoc epuizat