Protejează-ți tableta Redmi Pad SE în mod eficient cu această husă din silicon TPU transparentă. Cu o tăietură precisă, ai acces ușor la butoane, difuzoare, camere și portul de încărcare, asigurând o sensibilitate mai bună. Această husă este compatibilă exclusiv cu Redmi Pad SE. Verifică modelul tabletei tale înainte de a efectua achiziția, deoarece nu se potrivește altor tablete.

Protejează-ți tableta în întregime cu ajutorul airbag-urilor de protecție integrate în această husă. Dispuse pe cele 4 colțuri, aceste airbag-uri absorb și distribuie șocurile puternice în momentul unei căderi accidentale, protejând tableta de loviri, coliziuni și pagube provocate de așezarea acesteia cu ecranul în jos sau în sus. Beneficiază astfel de o protecție avantajoasă în orice situație.

Husa oferă o protecție suplimentară prin ridicarea marginea deasupra ecranului și camerei, asigurându-le astfel o protecție mai bună împotriva lovirilor și zgârieturilor în momentul așezării tabletei cu fața în jos. Materialul moale din TPU oferă o protecție maximă împotriva șocurilor și loviturilor puternice pentru partea din spate și lateralele tabletei tale.

Un alt avantaj al acestei huse este că nu își schimbă culoarea în timp și nu îngălbenește. Realizată din materiale premium, această husă transparentă de tip bumper îți permite să îți arăți cu mândrie adevărata culoare și frumusețe a tabletei tale. Acoperită cu un strat hidrofob anti-amprentă, aceasta previne urmele degetelor și asigură o transmitere a luminii de 100%. De asemenea, husa este subțire și rezistentă la apă, ceea ce o face nu doar estetică, ci și ușor de utilizat în orice situație.

1 review pentru Husa pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11 inch (2023) Silicon TPU, Transparenta

 1. revomag

  Husa pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11 inch (2023) Silicon TPU, Transparenta

  Dă-ți tabletei Redmi Pad SE cea mai bună protecție cu această husă din silicon TPU transparentă! Descoperă beneficiile sale și protejează-ți investiția cu:

  • Airbag-uri de protecție pentru colțuri: Dispuse strategic pe cele 4 colțuri, aceste airbag-uri absorb șocurile puternice în momentul unei căderi accidentale, protejând tableta de loviri, coliziuni și pagube.
  • Protecție pentru ecran și cameră: Ridică marginea husă peste ecran și cameră, asigurându-le o protecție suplimentară împotriva lovirilor și zgârieturilor în momentul așezării tabletei cu fața în jos.
  • Material de înaltă calitate, rezistent la șocuri: Realizată din silicon TPU moale, această husă oferă o protecție maximă împotriva șocurilor și loviturilor puternice pentru partea din spate și lateralele tabletei tale.
  • Mentăineaza-ți aspectul original al tabletei: Husa transparentă permite o vedere clară și plăcută a tabletei tale, fără să își schimbe culoarea în timp și fără să îngălbenească. Arată-ți adevărata culoare și frumusețe a tabletei tale cu mândrie.
  • Ușor de utilizat și durabilă: Husa este subțire, rezistentă la apă și acoperită cu un strat hidrofob anti-amprentă, ce previne urmele degetelor și asigură o transmitere a luminii de 100%. Estetică și funcțională, husa este perfectă pentru orice situație.

  Achiziționează acum husa pentru Redmi Pad SE și protejează-ți tableta în cel mai eficient mod posibil!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa pt. Xiaomi Redmi Pad SE 1...

32,00 lei

Stoc epuizat