Husa Smart Cover este compatibilă exclusiv cu Samsung Tab S9+ Plus / Tab S9 FE Plus de 12.4 Inch SM-X810/SM-X816B/SM-X818U/SM-X616B/SM-X610. Asigură o protecție eficientă și elegantă, fără să adauge greutate sau volum suplimentar.

Funcția inteligentă Auto Wake/Sleep este simplu de utilizat și eficientă energetic. Când deschizi husa, ecranul se va activa instantaneu, în timp ce închiderea acesteia îl va pune în modul de standby. Astfel, vei economisi energie și vei avea acces rapid la tableta preferată.

Husa este concepută și cu multiple unghiuri de vizualizare, astfel încât să poți urmări media, naviga pe web, citi sau tasta confortabil. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, vei beneficia de un accesoriu funcțional și de un design minimalist, adecvat atât pentru situațiile casual, cât și cele formale.

Carcasa dură, ultra-subțire și ușoară, confecționată din PU (poliuretan) rezistent la zgârieturi și plastic durabil PC (policarbonat), oferă o protecție durabilă împotriva împotmolirii și loviturilor nedorite. Astfel, tableta ta va fi în siguranță împotriva deteriorărilor accidentale.

Husa oferă acces complet la toate funcțiile tabletei. Instalarea și îndepărtarea ei sunt simple și rapide, iar decupajele precise asigură accesul facil la toate butoanele, porturile, senzorii, difuzorul și camera, fără a fi necesară scoaterea tabletei din husă.

Optează pentru această Husa Smart Cover pentru a-ți proteja Samsung Galaxy Tab S9 (FE) Plus de 12.4 inch în stil și siguranță, oferindu-ți o experiență plăcută și fără griji!

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Smart Cover pentru Samsung Galaxy Tab S9 (FE) Plus 12.4 inch (2023), Ultra Slim – Baby Pink”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Smart Cover pentru Samsun...

52,00 lei

Doar 1 rămase în stoc