Husa Smart Cover pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus este compatibilă exclusiv cu modelul SM-X610 / SM-X616B al tabletei Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus de 12.4 inch, lansată în 2023. Asigură o protecție eficientă și elegantă, fără să adauge greutate sau volum suplimentar.

Funcția inteligentă Auto Wake/Sleep este simplu de utilizat și eficientă energetic. Când deschizi husa, ecranul se va activa instantaneu, în timp ce închiderea acesteia îl va pune în modul de standby. Astfel, vei economisi energie și vei avea acces rapid la tableta preferată.

Husa este concepută și cu multiple unghiuri de vizualizare, astfel încât să poți urmări media, naviga pe web, citi sau tasta confortabil. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, vei beneficia de un accesoriu funcțional și de un design minimalist, adecvat atât pentru situațiile casual, cât și cele formale.

Carcasa dură, ultra-subțire și ușoară, confecționată din PU (poliuretan) rezistent la zgârieturi și plastic durabil PC (policarbonat), oferă o protecție durabilă împotriva împotmolirii și loviturilor nedorite. Astfel, tableta ta va fi în siguranță împotriva deteriorărilor accidentale.

Husa oferă acces complet la toate funcțiile tabletei. Instalarea și îndepărtarea ei sunt simple și rapide, iar decupajele precise asigură accesul facil la toate butoanele, porturile, senzorii, difuzorul și camera, fără a fi necesară scoaterea tabletei din husă.

Optează pentru această Husa Smart Cover pentru a-ți proteja Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus de 12.4 inch în stil și siguranță, oferindu-ți o experiență plăcută și fără griji!

1 review pentru Husa Smart Cover pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4 inch (2023), Ultra Slim – Negru

 1. revomag

  Descoperă o nouă dimensiune a protecției pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus!

  • Protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus de 12.4 inch cu eleganța și funcționalitatea Husa Smart Cover.
  • Design ultra subțire pentru o experiență minimalistă și o greutate redusă – îți vei simți tableta ușoară și confortabilă.
  • Funcția inteligentă Auto Wake/Sleep îți aduce o economie de energie. Deschizi husa și tableta se activează instantaneu, închizi husa și ea se prinde în modul de standby.
  • Mulțimea de unghiuri de vizionare îți permite să ajustezi confortabil poziția tabletei pentru vizionarea de media, navigarea pe web, lectură sau tastare.
  • Husa este confecționată din PU rezistent zgârieturilor și un plastic durabil PC pentru o protecție durabilă împotriva împotmolirii și loviturilor nedorite.
  • Acces complet la toate funcțiile tabletei tale – butoane, porturi, senzori, difuzor și cameră – fără a fi necesară scoaterea tabletei din husă.

  Încearcă acum Husa Smart Cover și asigură-ți tableta Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus de 12.4 inch cu o experiență șic și sigură! Fii pregătit pentru orice situație și bucură-te de un produs de înaltă calitate, adaptat nevoilor tale și oferindu-ți o protecție superioară.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Smart Cover pentru Samsun...

63,00 lei

Doar 1 rămase în stoc