Compatibilă doar cu modelul Samsung Galaxy Tab S9 FE de 10.9 inch, lansat în 2023 (Model: SM-X510 / SM-X516B). Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați cu atenție numărul de model înainte de achiziționare.

Designul cu fixare magnetică deplină include funcția de suport triplu pliat, care vă oferă o experiență de utilizare confortabilă. Oferă multiple unghiuri de vizualizare și tastare, eliberându-vă mâinile pentru alte activități de divertisment. De asemenea, activează funcția de wake la deschidere și de sleep la închidere.

Fabricată din piele PU durabilă la exterior, căptușeală moale de microfibră și protecție completă cu carcasă din policarbonat, această husă oferă protecție completă împotriva amprentelor, șocurilor, zgârieturilor și prafului. O varietate de culori și design-uri va oferi stil vieții tale.

Găurile sunt tăiate cu precizie pentru a permite utilizarea deplină a butoanelor de volum, încărcătorului, camerei foto, microfonului, conectorului pentru căști și altor porturi sau butoane. Se potrivește perfect și este ușor de instalat și de înlăturat.

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Smart Cover pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510/X516B 10.9 inch (2023) – Graffiti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Smart Cover pt. Samsung G...

58,00 lei

În stoc