Compatibilitate Model: Husa este concepută pentru iPad Air 5th Generation 2022 (Model: A2589 / A2591 / A2588) de 10,9 inch / iPad Air 4th Generation 2020 (Model: A2324 / A2072 / A2316 / A2325). NU este compatibilă cu alte modele de iPad. Verificați modelul dispozitivului dumneavoastră, aflându-l pe partea inferioară a acestuia.

Taieturi Precise: Acces complet la toate controalele, încărcare și funcții fără a scoate husa. Suport pentru încărcarea wireless a creionului generatia a 2-a, convenabil pentru utilizare zilnică. (Creionul nu este inclus).

Protecție Completa: Fabricată din piele PU de înaltă calitate precum și TPU, spatele acoperit cu TPU moale. TPU rezistent poate fixa iPad Air 5th / 4th și să protejeze spatele și cele patru colțuri ale acestuia, asigurând protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. Suprafața este moale și catifelată, oferind o atingere plăcută pentru piele.

Sleep/Wake Automat: Bandă magnetică încorporată, designul cu magnet asigură implicarea funcției de sleep/wake automat în mod rapid în fiecare moment. Economisiți consumul de energie al bateriei și prelungiți timpul de așteptare al tabletei.

Unghiuri Ajustabile: Proiectat cu un design pliabil în trei părți și două suporturi, oferind un unghi de 65° pentru vizionarea de filme și un unghi de 30° pentru tastare, eliberându-vă mâinile fără a vă oboseala. Aveți o experiență excelentă fie că vă relaxați sau lucrați.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Apple iPad Air 5 / 4 10.9″, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Negru

 1. revomag

  Descoperă Husa Ultra Slim pt. Apple iPad Air 5 / 4 10.9″, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Negru!

  • Compatibilitate perfectă: Designul unic al acestei huse a fost creat special pentru iPad Air 5th Generation 2022 (Model: A2589 / A2591 / A2588) de 10,9 inch / iPad Air 4th Generation 2020 (Model: A2324 / A2072 / A2316 / A2325), asigurând o potrivire perfectă și acces facil la toate funcțiile tabletei.
  • Protecție completă: Materialul de înaltă calitate, precum și structura unică a husei cu spate din TPU moale, oferă o protecție excelentă împotriva căderilor și zgârieturilor, asigurând astfel siguranța dispozitivului tău în orice moment.
  • Utilizare comodă și practică: În plus față de protecție, husa dispune de un suport pliabil care permite reglarea unghiului de vizualizare în funcție de preferințele tale. Iar grație designului inteligent, vei putea utiliza și încărca creionul generatia a 2-a fără a scoate husa.
  • Funcție sleep/wake automată: Cu ajutorul unei benzi magnetice integrate, husa asigură funcția de sleep/wake automat care economisește energia bateriei și optimizează timpul de utilizare al tabletei.
  • Materiale de calitate: Fabricată din piele PU de înaltă calitate și TPU rezistent, husa este moale la atingere, oferind o experiență confortabilă pentru piele și o durabilitate sporită în timp.

  Alege Husa Ultra Slim pt. Apple iPad Air 5 / 4 10.9″, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Negru și bucură-te de o protecție de încredere și un stil elegant și modern pentru tableta ta!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Apple iPad...

49,00 lei

În stoc