Compatibilitate Model: Husa este concepută pentru iPad Air 5th Generation 2022 (Model: A2589 / A2591 / A2588) de 10,9 inch / iPad Air 4th Generation 2020 (Model: A2324 / A2072 / A2316 / A2325). NU este compatibilă cu alte modele de iPad. Verificați modelul dispozitivului dumneavoastră, aflându-l pe partea inferioară a acestuia.

Taieturi Precise: Acces complet la toate controalele, încărcare și funcții fără a scoate husa. Suport pentru încărcarea wireless a creionului generatia a 2-a, convenabil pentru utilizare zilnică. (Creionul nu este inclus).

Protecție Completa: Fabricată din piele PU de înaltă calitate precum și TPU, spatele acoperit cu TPU moale. TPU rezistent poate fixa iPad Air 5th / 4th și să protejeze spatele și cele patru colțuri ale acestuia, asigurând protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. Suprafața este moale și catifelată, oferind o atingere plăcută pentru piele.

Sleep/Wake Automat: Bandă magnetică încorporată, designul cu magnet asigură implicarea funcției de sleep/wake automat în mod rapid în fiecare moment. Economisiți consumul de energie al bateriei și prelungiți timpul de așteptare al tabletei.

Unghiuri Ajustabile: Proiectat cu un design pliabil în trei părți și două suporturi, oferind un unghi de 65° pentru vizionarea de filme și un unghi de 30° pentru tastare, eliberându-vă mâinile fără a vă oboseala. Aveți o experiență excelentă fie că vă relaxați sau lucrați.

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim pt. Apple iPad Air 5 / 4 10.9″, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Verde Menta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Apple iPad...

49,00 lei

În stoc