Compatibilitate: Proiectata exclusiv pentru tableta Apple iPad Pro 13 inch M4 (Model: A2925/A2926/A3007). Nu se potrivește cu iPad Pro 12.9 6th/5th/4th/3rd Generation! Vă rugăm să verificați partea din spate a iPad-ului pentru a găsi numărul modelului înainte de achiziționare.

Design Profesional: Tableta se trezește automat sau se pune în stand-by atunci când capacul husei este deschis sau închis. Husa pentru iPad Pro 13 inch 2024 este de tip trifold care vă permite să poziționați dispozitivul la diferite unghiuri pentru a satisface nevoile dvs. optime de vizualizare și scriere.

Decupaje Precise: Realizata din silicon, cu căptușeală din microfibră și coperta din TPU moale. Decupajele perfecte permit acces complet la toate caracteristicile tabletelor, cum ar fi difuzoarele, butoanele și alte porturi.

Protecție Totală: Husa pentru iPad Pro 13 inch 7 generatie protejează fiecare colț al tabletei dvs. de căderi și lovituri, menținând în același timp un profil subțire și o portabilitate confortabilă.

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim pt. Apple iPad Pro 13 (M4) 2024, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Verde Menta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Apple iPad...

52,00 lei

În stoc