Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Lavanda

Această husă elegantă și rezistentă este proiectată special pentru tableta Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9, asigurând o potrivire perfectă și o protecție completă. Vă rugăm să rețineți că această husă NU se potrivește altor modele, verificăți numărul de model înainte de achiziție.

Cu un design ultra-subțire și stilizat, această husă oferă aspectul și simțul de lux, făcând tableta dvs. să iasă în evidență. Materialul de înaltă calitate – silicon TPU și interiorul din microfibră – protejează eficient ecranul de zgârieturi și menține curățenia acestuia.

Coperta frontală pliabilă oferă două poziții de susținere, permițându-vă să vă bucurați de conținutul tabletei în confort. De asemenea, asigură o protecție excelentă împotriva șocurilor, daunelor, prafului și zgarieturilor, protejând astfel dispozitivul în întregime.

Această husă este concepută pentru a oferi o integrare perfectă cu tableta dvs. Toate butoanele, porturile, senzorii și difuzoarele sunt ușor accesibile fără a fi necesară înlăturarea husei. Astfel, aveți libertatea de a utiliza tableta în întregime fără restricții.

Instalarea și înlăturarea husei sunt rapide și facile, asigurându-vă o experiență placută la utilizare. Funcția de wake/sleep automată vă permite să deschideți și să închideți tableta fără efort, economisind energie și prelungind durata de viață a bateriei.

Protejați-vă dispozitivul de zgârieturi și lovituri cu această husă ultra subțire, concepută pentru Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9. Alegeți husa noastră și beneficiați de o combinație perfectă între design, protecție și funcționalitate.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Lavanda

 1. revomag

  Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Lavanda – Adaugă stil și protecție sofisticată tabletei tale!

  Beneficii produs:

  • Proiectată special pentru tableta Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9, asigurând o potrivire perfectă și o protecție completă
  • Design ultra-subțire și stilizat, oferind aspectul și simțul de lux
  • Materialul de înaltă calitate – silicon TPU și interiorul din microfibră – protejează eficient ecranul de zgârieturi și menține curățenia acestuia
  • Coperta frontală pliabilă oferă două poziții de susținere, permițându-vă să vă bucurați de conținutul tabletei în confort
  • Asigură o protecție excelentă împotriva șocurilor, daunelor, prafului și zgarieturilor, protejând astfel dispozitivul în întregime
  • Toate butoanele, porturile, senzorii și difuzoarele sunt ușor accesibile fără a fi necesară înlăturarea husei
  • Instalare și înlăturare rapidă și ușoară
  • Funcția de wake/sleep automată vă permite să deschideți și să închideți tableta fără efort, economisind energie și prelungind durata de viață a bateriei
  • Combinație perfectă între design, protecție și funcționalitate

  Protejează-ți dispozitivul de zgârieturi și lovituri cu această Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023). Alege luxul și calitatea pentru tableta ta Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Honor Pad ...

49,00 lei

În stoc