Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Mint Green

Această husă elegantă și rezistentă este proiectată special pentru tableta Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9, asigurând o potrivire perfectă și o protecție completă. Vă rugăm să rețineți că această husă NU se potrivește altor modele, verificăți numărul de model înainte de achiziție.

Cu un design ultra-subțire și stilizat, această husă oferă aspectul și simțul de lux, făcând tableta dvs. să iasă în evidență. Materialul de înaltă calitate – silicon TPU și interiorul din microfibră – protejează eficient ecranul de zgârieturi și menține curățenia acestuia.

Coperta frontală pliabilă oferă două poziții de susținere, permițându-vă să vă bucurați de conținutul tabletei în confort. De asemenea, asigură o protecție excelentă împotriva șocurilor, daunelor, prafului și zgarieturilor, protejând astfel dispozitivul în întregime.

Această husă este concepută pentru a oferi o integrare perfectă cu tableta dvs. Toate butoanele, porturile, senzorii și difuzoarele sunt ușor accesibile fără a fi necesară înlăturarea husei. Astfel, aveți libertatea de a utiliza tableta în întregime fără restricții.

Instalarea și înlăturarea husei sunt rapide și facile, asigurându-vă o experiență placută la utilizare. Funcția de wake/sleep automată vă permite să deschideți și să închideți tableta fără efort, economisind energie și prelungind durata de viață a bateriei.

Protejați-vă dispozitivul de zgârieturi și lovituri cu această husă ultra subțire, concepută pentru Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9. Alegeți husa noastră și beneficiați de o combinație perfectă între design, protecție și funcționalitate.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Mint Green

 1. revomag

  Descoperă protecția supremă pentru tableta ta cu Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023) – Mint Green!

  – 💪 O husă elegantă și rezistentă, proiectată special pentru tableta Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9, asigură o potrivire perfectă și o protecție completă.
  – 💚 Culoarea Mint Green adaugă un aspect rafinat și stilizat tabletii tale, evidențiindu-i frumusețea.
  – 📐 Fabricată din silicon TPU de înaltă calitate, această husă protejează eficient ecranul de zgârieturi și menține curățenia acestuia.
  – 💁‍♀️ Gândită pentru confortul tău, această husă dispune de o copertă frontală pliabilă ce oferă două poziții de susținere, permițându-ți să te bucuri de conținutul tabletii într-un mod cât mai confortabil.
  – 🔒 Asigură o protecție excelentă împotriva șocurilor, daunelor, prafului și zgârieturilor, protejând astfel dispozitivul în întregime.
  – 🎛️ Toate butoanele, porturile, senzorii și difuzoarele sunt ușor accesibile fără a fi necesară înlăturarea husei, astfel ai libertatea de a utiliza tableta în întregime fără restricții.
  – ⏰ Funcția de wake/sleep automată permite deschiderea și închiderea tabletei fără efort, economisind astfel energie și prelungind durata de viață a bateriei.
  – 🛡️ Protejează dispozitivul tău de zgârieturi și lovituri cu această husă ultra subțire, concepută special pentru Huawei Honor Pad X8 Pro 11.5 inch și Huawei Honor Pad X9.

  Alege Protecție de încredere cu Husa Ultra Slim pt. Honor Pad X9 / X8 Pro 11.5″ (2023) – Mint Green!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Honor Pad ...

49,00 lei

În stoc